Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Cartel de Cali


fufcacze

Hráč

2
21.5.2023 13:32, naposledy upraveno 21.5.2023 13:59 uživatelem fufcacze

( Kdokoliv kdo by měl zájem join tak StromečkA_Lásko#4548 )



Cartel de Cali byla mocná a vlivná kolumbijská drogová organizace, která působila zejména v 70. až 90. letech 20. století. Její vznik sahá až do 70. let, kdy se čtyři obchodníci s drogami spojili dohromady a založili organizaci, která se stala známou jako Cali Cartel (Cartel de Cali).

Cali Cartel se rychle rozrostl a stal se jedním z největších a nejbohatších kartelů na světě. Jeho členové se specializovali na produkci, distribuci a obchodování s kokainem. Získali kontrolu nad obrovskými plantážemi koky a laboratořemi, které sloužily k výrobě drogy. Členové kartelu měli také rozsáhlé spojení s korupčními politiky, policisty a soudci, což jim umožňovalo operovat relativně bezpečně a ochránit své zájmy.

Cali Cartel" Poster for Sale by berkahjaya | Redbubble

Cali Cartel bylo známé svou obchodní strategií, která se zaměřovala na vytvoření stabilních obchodních vztahů s distribučními kanály po celém světě. Organizace využívala různé metody, jako například využívání korporátních firem k legálnímu převádění peněz a skrývání svých operací.

Během své existence Cali Cartel získalo obrovské bohatství a mělo velký vliv na kolumbijskou společnost. Členové kartelu se považovali za jakési obchodníky se zbožím a investory, kteří přispívali do místní ekonomiky. Financovali veřejné projekty, charitativní akce a stavěli nemocnice či školy. Tento povrchní obraz je však zamlžoval temnou realitu jejich drogového obchodu, násilí a korupce.

Nicméně se situace začala měnit na konci 80. let, kdy se kolumbijská vláda a Spojené státy rozhodly důrazněji postavit proti drogovým kartelům. Byla spuštěna operace nazvaná "Kolumbie" (Operation Colombia), která měla za cíl zničit Cali Cartel. S pomocí amerického protidrogového úřadu DEA a speciálních jednotek se podařilo zatknout několik klíčových členů a poškodit infrastrukturu kartelu.

V roce 1995 byl jedním z hlavní

21.5.2023 13:58, odstraněno 24.9.2023 00:13 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

xylicxo

Hráč

24
22.5.2023 07:54

Tak už se těším až zatknu bratry Rodriguezovi.

Stik12

Hráč

2
4.4.2024 18:43

Jak se můžu joinout?


Powered by LeoSight IFS
LT~53