Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[RCN] Informace k přijetí


25.5.2023 10:00, naposledy upraveno 5.3.2024 13:21 uživatelem Pakandza

Red County News - Informace k přijetí

Náplň práce v RCN

Technici
Náplní technika je opravovat vysílače, rozbité a funkční vysílače můžete najít na stránkách mapa.ic. Technici mají k dispozici vrtulník, k většině vysílačům se nedá dostat ze země.

Novináři
Novinář sepisuje články, sleduje dění v Red County. Hledá zajímavá témata a zajímat se o nové trendy v novinařině. 

Platové ohodnocení a benefity

Pozice technik [Obsazenost pozice: 5/10]❌️
Jedinečné zaměstnání, které opravdu nemá každý. Plat až 28 000 Kč. Firemní vrtulník a vozidlo určené pro opravu vysílačů. 

Pozice novinář [Obsazenost pozice: 6/10]❌️
Možnost vést volební debaty a být informačním zdrojem pro občany. Plat až 28 000 Kč. Firemní vozidlo a vlastní studio s kanceláří v centru Red County.

 

Jste zaměstnán v složce IZS nebo chcete dělat technika a zároveň novináře?

Pokud jste již zaměstnaný v složce IZS, můžete si zažádat o poloviční úvazek, budete tak splňovat vše co je potřebné k tomu, aby jste mohli pracovat nadále v složce IZS. V neposlední řadě nabízíme možnost vést obě nabízené pozice, v případě této volby nás kontaktujte se svým návrhem jak danou věc chcete řešit.

 

Požadavky k přijetí do RCN

Plnoletost, středoškolské vzdělání zakončené maturitní zkouškou. Zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost. Řidičský průkaz typu B, pilotní licence výhodou. Pečlivost a pracovitost.

 

Máš zájem stát se naším kolegou? Vyplň formulář a my se ti ozveme.

Gustavo Gaviria
Ředitel Red County News


Powered by LeoSight IFS
LT~25