Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Funniex


HERBIE

VIP

29
2.6.2023 20:26

Ahoj všem, jsem Funniex aka CZHERBIE. Chtěl bych se s vámi podělit o své herní zážitky a vášeň, kterou do toho vkládám. Hraju Skimo už skoro 2 roky a musím říct, že jsem se během té doby dost naučil. Skimo pro mě není jen hra, je to i má menší příprava na "dospělý" život, který mě brzy čeká a takový i únik od reality.

Ale než jsem se dostal k Skimu, strávil jsem 4 roky hraním WTLS. Ale nejsem jenom hráč, mám i další zájmy, které mi pomáhají udržovat vyvážený životní styl. Patří sem kolo a fitko. Když usedám na kolo, zapomínám na všechny starosti a prostě si užívám pohyb na čerstvém vzduchu. Je to pro mě skvělý způsob, jak vyčistit si hlavu a získat novou energii.

Abych udržel kondici a sílu, pravidelně chodím do fitka. Je to místo, kde si mohu posilovat tělo a zlepšovat svoji kondici. Snažím se trénovat pravidelně, abych byl připravený na všechny výzvy, které před mě život staví.

Myslím si, že kombinace herních dovedností a aktivního životního stylu mě dělá vyváženým a konkurenceschopným hráčem. Jsem otevřen novým zážitkům a výzvám, a vždy se snažím zlepšit.


Powered by LeoSight IFS
LT~19