2018 Dodge Challenger Hellcat
Zdravíčko, rozmýšľam nad predajom môjho Hellcatu, z dôvodu že vozidlo vlastním cez rok a už nejakú dlhšiu dobu mi stojí v garáži, a možno si prosí nového majiteľa. Tým že toto vozidlo vlastním taku dobu, tak aj dúfam vo väčšie nabídky, každopádne sa JA rozhodnem za koľko ho predám, komu ho pustím atď... Nechcem aby vozidlo moc kolovalo medzi ľuďmi tak hladam nejakého važneho zberateľa takýchto krásnych aut, ale nepustím ho za malú čiastku takže nabídky typu 1 - 2 - 3 atď... miliony si môžete odpustiť. ;)
Informace o vozidle
VIN označenie v San Andreas - 1822
SPZ vozidla - VAL ENTY
Fotografie vozidla + protokol -> Dodge Challenger Hellcat
Podľa informacii to je momentálne Hellcat s najmenším VIN označením ktorý sa dá zohnať, takže nezabudnite si pripraviť aj penaženky/majetok.
Možno som schopný aj vymeniť za nejaké vozidlo/vozidla ktoré ma/majú podobnú cenu.
Sem mi posielajte nabídky alebo na ic.post poprípade telefón.
Tel. Čislo - 771-800
post.ic - mike.silver@post.ic
Formát Aukcie:
Meno a priezvisko:
Kontakt(tel. číslo/post.ic):
Čiastka/majetok:
Silver.
2018 Dodge Challenger Hellcat
Zdravíčko, rozmýšľam nad predajom môjho Hellcatu, z dôvodu že vozidlo vlastním cez rok a už nejakú dlhšiu dobu mi stojí v garáži, a možno si prosí nového majiteľa. Tým že toto vozidlo vlastním taku dobu, tak aj dúfam vo väčšie nabídky, každopádne sa JA rozhodnem za koľko ho predám, komu ho pustím atď... Nechcem aby vozidlo moc kolovalo medzi ľuďmi tak hladam nejakého važneho zberateľa takýchto krásnych aut, ale nepustím ho za malú čiastku takže nabídky typu 1 - 2 - 3 atď... miliony si môžete odpustiť. ;)
Informace o vozidle
VIN označenie v San Andreas - 1822
SPZ vozidla - VAL ENTY
Fotografie vozidla + protokol -> Dodge Challenger Hellcat
Podľa informacii to je momentálne Hellcat s najmenším VIN označením ktorý sa dá zohnať, takže nezabudnite si pripraviť aj penaženky/majetok.
Možno som schopný aj vymeniť za nejaké vozidlo/vozidla ktoré ma/majú podobnú cenu.
Sem mi posielajte nabídky alebo na ic.post poprípade telefón.
Tel. Čislo - 771-800
post.ic - mike.silver@post.ic
Formát Aukcie:
Meno a priezvisko:
Kontakt(tel. číslo/post.ic):
Čiastka/majetok:
Silver.