Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

✏️ Veškeré templaty vozidel na jednom místě


Jackal

VIP

46
6.6.2023 01:49, naposledy upraveno 25.9.2023 19:57 uživatelem Jackal

TLAČÍTKO PRO DZARDYSE, ANO, TEMPLATY JSOU TADY


 

Ahoj čau, jelikož jsem se už dostal domů a jako vždy jsem se nudil po nocích, tak jsem se rozhodl vytvořit tabulku se (skoro) všemi templatami na vozidla. 
V první řadě bych chtěl poděkovat @sandlerino za to, že toto vymyslel a já si tím mohu zvednout karmu v komunitě, poté @TurkyPurky a @kixoF za to, že jsem si dovolil si u nějakých modelů ušetřit práci a vypůjčil jsem si jejich templaty a samozřejmě Vám, hráčům, za (doufám, heh) pozitivní reakce, protože to mi dokáže, že to co dělám nedělám zbytečně. 😉

Ale konec sladkejch řečiček a pojďme rovnou na to, co všichni chcete. Kompletní tabulku naleznete zde. Auta v tabulce jsou řazeny přesně podle vehlibu a v kolonce "vozidlo" je vždy název pouze nejvyšší motorizace, protože už takhle mi to zabralo cirka dvě hodiny. Kdyby se našel někdo, kdo by tam dopsal i ty slabší motorizace, tak hmu na DC Jackal#9124 a udělím Vám přístup k úpravám.

Also, jak psal Sandler, že by bylo lepší, kdyby to bylo vedeno pod nějakým administrátorem, než hráčem, tak kdyby se našel nějaký admin, který by si to chtěl vzít do parády, tak mi taky může napsat na již zmiňovaný Discord, když mi řekne jak mu můžu "předat plná práva", tak to milerád udělám.
To samý kdyby měl někdo nějaký nápad na lepší/snazší přehled, tak uvítám veškeré návrhy. 😉

-𓁢Jackal out ✌️


Powered by LeoSight IFS
LT~33