Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Možnost nastavit množství produktu při doplňování zásob u NPC


neznamy#5

Smazaný účet

25
16.7.2020 00:33

Hello there,
jakožto bývalý vlastník jednoho z velice vytříbených a luxusních podniků na serveru jsem si velice rychle povšiml toho, že hráči kolikrát kupují pouze vybraný produkt (a na ostatní buďto nepřistoupí, nebo až když není zbytí). Právě proto jsem začal přemýšlet nad tím, jak by se toto myšlení dalo zakomponovat do dřívějších obchodního plánu mé maličkosti, popřípadě toho současného někoho, koho zde nebudu zmiňovat. O co tedy jde?
Jde o možnost vybrat množství jednoho produktu, který chcete doplnit do skladu. Dnes je to mordor poněkud strastiplné doplnit třeba pár kusů produktu, který je v druhé záložce osmý z vrchu. Zvlášť, když chcete doplnit x kusů, tak se z toho stává záležitost na několik minut ne právě kvůli nějaké RP složce, ale kvůli tomu, že stávající UI právě kvůli absence možnosti navolit množství kusů u daného produktu jednoduše chybí. Samotná možnost doplnit x kusů u všech produktů již v možnostech je, jenže když chcete doplnit pět kusů potraviny x, musím doplnit i pět kusů potraviny y,z,a,b,c (a tak dále), přičemž jde nejenom o komodity, které už mám na skladě v takovém množství, že si s tím můžu vytírat anus... z toho můžu stavět pyramidu... prostě toho je neskutečně hodně bez možnosti jakého prodeje a se zbytečnými výdaji navíc. 

17.7.2020 09:47
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~17

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024