Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🔎 [P02/23] - Pátrání po skupině osob


12.6.2023 19:36, naposledy upraveno 2.2.2024 20:02 uživatelem Schokolade

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

PÁTRÁNÍ JE UKONČENO

POLICIE SAN ANDREAS


[P02/23] - Pátrání po skupině osob

Mike Silver
Matej Marino
Adam Bezdekov
Oliver Harris
Petr Hasak
Petrius Pastellini
Sabrina Lewandovski
Giulia Rossi
Jessica Pisani


Vážení spoluobčané,

dovolujeme si Vás informovat o vyhlášení veřejného pátrání po osobách Mike Silver, Matej Marino, Adam Bezdekov, Oliver Harris, Petr Hasak, Petrius Pastellini, Sabrina Lewandovski, Giulia Rossi a Jessica Pisani. Kdokoli z vás by měl informace vedoucí k dopadení těchto osob, neprodleně je předejte některému z příslušníků Policie San Andreas, ať už osobně, nebo prostřednictvím elektronické komunikace. Veřejně dostupnými elektronickými schránkami pro přijetí těchto hlášení jsou:

Policie San Andreas zaručuje občanům poskytnutí zázemí pro případnou ochranu občana jako svědka včetně zajištění všech prostředků nezbytných pro posilnění/udržení občanova bezpečí.

Žádáme od vás pouze a jen pravdivé informace, veškeré prokazatelně a úmyslně falešné poskytnuté informace, které by mohly narušit průběh pátrání a vyšetřování, budou předány k dalšímu vyšetřování příslušnou divizí sboru.

Žádáme vás, abyste neprováděli jakékoli úkony, které by vás či vaše blízké mohly přivést do nebezpečí, osoby se nepokoušejte zadržet na vlastní pěst. V případě jakýchkoli nejasností se neváhejte obrátit na některou z výše uvedených adres.


Informace o osobách


Další informace:

Osoby jsou součástí organizované zločinecké skupiny, která provádí trestné činy proti zájmům státu San Andreas a jeho občanům. Některé osoby mohou být nebezpečné. V době podání veřejného listu pátrání není známo, že by některá z osob byla ozbrojená, i přesto dbejte zvýšené opatrnosti.

Osoby se často vyskytují v San Fierro, poblíž nemovitosti zámku a to u sídla firmy Black Angels. Poté i v Las Venturas, poblíž dálnice u dílny Black Angels. Můžou se pohybovat sami nebo ve skupině, můžou chodit maskování.


Za veškerou vaši spolupráci děkujeme, stav pátrání můžete sledovat prostřednictvím tohoto příspěvku. V průběhu dní mohou být informace uvedené zde doplněny či pozměněny.

Za vedení Policie San Andreas



npor. JUDr. George Wimar Fitzler


Powered by LeoSight IFS
LT~47

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Darksz hledá spoluhráče na Grand Theft Auto V zítra v 15:00
Kdo je online?
JazeX

232Kč včera v 22:14

AsiLucker

473Kč včera v 18:29

Fifinoska

7Kč včera v 15:03

Nejnovější uživatelé
haloed

Registrován 16.5.2024

Hudiny

Registrován 15.5.2024

Patrines

Registrován 14.5.2024