Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Hledam pan kapitana z PSA


Hwery

Hráč

22
15.6.2023 17:28

Dobry den jmenuji se David Pisan těd pro kapitana můžete si prosím přečíst SMS ode mě moje číslo je 688241 děkuji za přečtení

15.6.2023 17:39

Vážený pane Pisane,

dovoluji si Vás informovat o přečtení zpráv, současně s tím však o jejich nepochopení. Náborové řízení do PSA je jasně definováno jistými pravidly a pakliže neprojdete výběrovým řízením, neznamená to, že můžete být do sboru přijat ihned po zamítnutí Vaší přihlášky - a ještě k tomu, jak sám říkáte, "na zkoušku".

Policie není organizací, která by nabízela prostředky pro vyzkoušení daného povolání, v takovém případě Vám doporučuji striktně dodržet veškeré požadavky pro přijetí do sboru -> ty jste dle nepřijaté přihlášky zjevně nesplnil.

Žádám Vás tímto o přerušení komunikace na toto téma, pravidelný spam SMS ani otevírání tohoto tématu v inzercích Vám skutečně nedopomohou a nezvýší Vaše šance na přijetí do sboru, naopak.

Děkuji za pochopení a přeji krásný zbytek dne.

kpt. Ing. Steve Zayas


Powered by LeoSight IFS
LT~40