Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Poněkud netradiční životopis.. Josef Lidmila


PinkFloydCZ

Hráč

17
15.6.2023 23:07, naposledy upraveno 4.12.2023 12:05 uživatelem PinkFloydCZ

No, jak začít.. Pepa dorazil do států San Andreas tak docela náhodou, jelikož jeho cílem bylo procestovat svět, jenže byl starší, a sil mu ubývalo, a tak se zde usadil a žije zde.. 

Tento životopis (dá -li se to tak nazvat) je poněkud netradiční, jelikož to víceméně nebude tolik o životu Pepy.. Ale o jeho vozidlech.

Když dorazil do města, našel si práci, zakoupil si vůz BMW 540i E39, to se u něj dlouho "neohřálo", jelikož se brzy prodalo za velmi směšnou cenu.. 

Následně si zakoupil poněkud lepší vůz, a sice Mercedes C200, fajn auto, jenže Pepa rád zkouší nové věci, proto bylo prodáno, aby si koupil jiný, zajímavější vůz.. 

Zde je fotografie,  vůz není moc vidět..  Za něj se koupil Ford Focus, ST.. Fajn vozidlo, super akcelerace, malý, nežralo

.. Bohužel, člověk se chybami učí, jak se říká.. Tento vůz se taktéž prodal.. A dodatek, tento vůz nechal Pepa upravit, sic né nějak extra, ale ano, upravený byl.

 

Pepa ho ještě měl v tu dobu, když ho nahrazoval vůz Cadillac DTS, zatím jeho nejdražší auto. Polovinu peněz na něj dostal od svého kolegy, který se časem vytratil.. Cadillac DTS je super auto, hbité, velmi nedoceněné.. Taktéž bylo chybou ho prodat, v tu  dobu měl Josef na denní ježdění Ford Taurus, do kterého taktéž zainvestoval peníze.. A obě tyto vozidla s pomocí svého přítele prodal za velmi výhodnou cenu do jedné nejmenované firmy, Taurus dodnes brázdí silnice těchto států

Mimo to vlastnil i Chevrolet Caprice Brougham, který se vlastně ihned prodal.

Po tom, co se všechny auta co jsem již zmínil prodali, se rozhodl koupit aspoň nějaký vůz na přemístění se z bodu A do bodu B, díky tomu, že měl dobré zkušenosti se svým bývalým vozem - 540i si ho pořídil znovu.. 

Bylo to auto do nepohody, spolehlivé, hlavně jako pracovní auto..  Bohužel, taky se prodalo, a těsně na to se pořídil ze zbylých peněz vysnívaný Mercedes-Benz SL500 kabriolet. Super auto, snad nejlepší, jenže opět a zase, co se nestalo.. Taky se prodalo.. (Ale konec je dobrý, bratr Pepy Aleš ho odkoupil, sic v jiné podobě.. Ale je zpět v rodině.)

A jelikož Mercedes nebyl zas tak praktický,  když ho Josef vlastnil, odkoupil za velmi dobrou cenu Dodge RAM, pořádný auťák..

V pozadí lze vidět Mercedesu, i BMW, které se brzy prodalo.. RAM čekal stejný osud.. Ale bylo to fajn auto do práce, SL byla spíše víkendová záležitost.. 

 

Pak se mu podařilo odkoupit z vyhrané aukce velmi levně Jeep Cj7,  který disponuje mnohými úpravami.. 

Tento vůz se neprodal, stále je v jeho vlastnictví, jen se s ním moc nejezdí, ale stále tu je, a to je důležité..  

Jelikož Ford je dobrá a spolehlivá značka, a Focus je toho příkladem, koupil si jej znovu, sice né ten, co měl.. Ale ano, byl to Focus, ten se v nedávné době z důvodu nedostatku financí na rekonstrukci domu musel prodat..  Buď zdráv..

E420, Daily auto.. Super povoz, pohodlný, rychlý..  Ten je stále v naší rodině, jen ho neřídím já, ale bratr, s kterým jsem to zaměnil za 540i, které měl..  

Ford Mustang kabriolet, stará Amerika, fajn auto, taky nezůstalo dlouho, prodalo se.. Ale dobrá zkušenost ho řídit.

Toyota Prius, geniální auto, získáno darem od bratra, nyní Pepovo daily auto, místo 540i.. To se prodávat nebude.

Pickupy jsou fajn, toho důkazem byl Dodge RAM, který jsem zmínil. Avšak teď (opět a zase) to je naopak Ford, leč o mnoho let starší, ale slouží skvělé. Dá se s tím vozit cokoliv, a tento vůz Pepa velmi využil při již zmíněné rekonstrukci domku, kvůli kterému se musel prodat Focus.

Dodge Polara, aneb třešnička na konec.. Snad nejlepší vůz, a nejkrásnější co Pepa kdy měl..  Tento vůz je mu dost dobře znám, jelikož ho kupoval jeho otec, František.. Pepa s ním vyrůstal, avšak po tom, co zemřela matka Pepy, Frantova žena.. se otec zadlužil, a tak byl donucen vůz prodat, jelikož tohle Pepa nesnesl, byli zde určité nesrovnalosti, tak se s otcem nebavil. Později vůz vypátral a odkoupil zpátky. Po letech došlo s otcem k usmíření. Tenhle vůz je klenot, a musí navždy zůstat v rodině Lidmilů.

 

DeamonCZ

Hráč

4
27.6.2023 06:35

Slušný líp bych nepopsal 


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
stokly

50Kč včera v 23:47

Dexyy

183Kč včera v 21:37

Reichard

170Kč včera v 15:01

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024