Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh na Volkswagen T5 (Pro IZS)

1 2

Kubby

Hráč

64
19.7.2020 20:37

Zdravím, dneska si podávám návrh, který již dříve padl (ZDE), avšak Paradoxx měl požadavek LED rampy.

Tudíž jsem model upravil a nově má LED rampu. 

Momentálně Vám mohu nabídnout tři varianty.

Policejní varianta:

Hasičská varianta:

A jako poslední varianta pro městskou policii hl. m. Prahy:

Budu rád za jakékoliv vyjádření, jak od hráčů serveru Artheon, tak A-T, a především Paradoxxe.

S pozdravem,

Kubby [Heavy]

19.7.2020 20:53
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kubby

Hráč

64
19.7.2020 21:03

Jo, ták.. No já, že v tom tvém návrhu psal, že chce aby tam byla LED rampa.. Tak proto jsem to udělal, a podal si nový návrh.. Tak uvidíme.

19.7.2020 21:05
19.7.2020 22:46, naposledy upraveno 19.7.2020 23:00 uživatelem SedliX

Jen tak šťouravě dodám, že i klidně původní rampa mohla být LEDková, určitě to nebyla rotační lampa, protože ta takhle nízká nebývá. Ale to je jen šťouravá připomínka z mé strany, pokud se budeme bavit o zdroji světla. :D

Já jsem pro všema deseti, rád bych tohle auto viděl i u nás u ZZS výměnou za Sprintera na (asi) Enforceru, který je pro naše potřeby (a věřím, že i pro potřeby minimálně DP i zásahové jednotky PČR) zbytečně velký. Navíc jeho handling je poněkud... No, škoda slov. 

EDIT: Crazy mi posílal nějaké snímky auta, na kterém zřejmě pracoval, a které mělo také různou výšku střechy. Myslím, že to by byla totální bomba, protože by se tomu našlo hned několik různých využití a plnilo by funkci několika vozidel. Nevím, jak na tom teď Crazy je, jestli plánoval ten VW dokončit, ale posílal i ukázku varianty pro Horskou službu. Je teď dva týdny na táboře, tak na odpověď asi budeme muset počkat. No, žádná novinka. :D Bez Crazyho svolení ale nebudu snímky, které mi posílal, sdílet, kdyby to někdo chtěl vidět. 

Lofanek

Hráč

33
20.7.2020 10:59

Ja som určite za, tento model je jeden z mála, ktorý by mal využitie v každej zložke vrátane MPP.

20.7.2020 12:08

sammael02

Hráč

21
20.7.2020 13:05

Plně souhlasím. :)

Kubby

Hráč

64
23.7.2020 19:05

Ještě jsem dodělal dvě nové varianty na vozidlo.

Horská služba ČR:

Koroner ZZS hl. m. Prahy:

Lofanek

Hráč

33
23.7.2020 23:17

Luxus, skvelá práca.

1 2