Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Thomas Roberts - Ze života


DeamonCZ

Hráč

4
25.6.2023 21:58

Jméno: Thomas Roberts

Příběh života: 13.09.1991 se narodil

Thomas Roberts pocházící z Evropy a vyrůstal ve stínu temné minulosti svého otce, který byl vlivným členem místní mafie. Od mládí byl Thomas svědkem nelegálních aktivit a násilí, které se v jeho rodině odehrávalo. Věděl, že pokud zůstane ve svém rodném městě, bude stále ohrožen a pohlcen do světa zločinu.

S velkým odhodláním se Thomas rozhodl změnit svůj osud. Vydal se na nebezpečnou cestu, opustil svou vlast a přesunul se do Los Santos, velkoměsta plného možností a neznámých výzev. Bylo to místo, kde doufal, že bude mít možnost začít znovu a vybudovat si lepší a poctivější život.

V Los Santos se Thomas musel adaptovat na nové prostředí a začít od nuly. Přijal různé příležitostné práce, aby se uživil, zatímco se snažil najít stabilnější zaměstnání. Během tohoto období se setkal s lidmi z různých oblastí a získal cenné zkušenosti a dovednosti, které mu pomohly při jeho cestě.

Los Santos se pro Thomase stalo novým domovem, kde našel nové přátele a vytvořil si nové vazby. Své zkušenosti s nelegálním prostředím a jeho touhou po spravedlnosti jej motivovaly k zapojení do dobrovolnické práce a podpoře místních organizací bojujících proti zločinu.

Thomas věří v sílu změny a to, že každý má možnost začít znovu a vybrat si správnou cestu. Snaží se žít poctivým životem a využívat své schopnosti a znalosti k pozitivnímu přínosu společnosti. Přestože se jeho minulost snaží dohnat ho, on se nevzdává a bojuje za lepší a svobodnější budoucnost.

Thomas Roberts je příkladem toho, že i přes temné a komplikovaný život.

Se každý muže stát čím chce a ne jít v botách rodiny.


Powered by LeoSight IFS
LT~14

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
stokly

50Kč včera v 23:47

Dexyy

183Kč včera v 21:37

Reichard

170Kč včera v 15:01

Nejnovější uživatelé
leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024

dadapatrasova

Registrován 27.4.2024