Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

LYO Group a.s. Nabírá zaměstnance


Davisek

Hráč

25
27.6.2023 12:18

                                                             Připojte se k úspěšnému týmu LYO Group a.s.!
                                                                             

🔥 Přijímáme nové kolegy! 🔥

Chcete pracovat v inovativní a dynamické firmě, která se specializuje na rozvoz formulářů po hasičských stanicích a firmách? LYO Group a.s. hledá právě Vás!

Co nabízíme:

✅ Široký vozový park - V naší firmě můžete řídit moderní firemní vozidla. Překvapíme Vás spousty sportovnímy vozidly, takovými jako Audi A8 nebo třeba Nissan Skyline!

✅ Skvělý kolektiv - U nás se budete cítit jako součást velké rodiny. Spolupráce a přátelská atmosféra jsou pro nás prioritou.

✅ Profesionální vedení - Naše firma je v naprostém pořádku díky týmu zkušených a inspirativních vedoucích. S jejich podporou budete mít možnost růst a rozvíjet své schopnosti.

✅ Flexibilní pracovní podmínky - Umožňujeme individuální přístup ke svému zaměstnanci. Vytvoříme pro Vás pracovní harmonogram, který Vám bude vyhovovat.

✅ Finanční ohodnocení - Nejenže nabízíme skvělou pracovní atmosféru a profesionální rozvoj, ale také výhodný finanční ohodnocení. V naší firmě máte možnost vydělat až 35 tisíc korun za necelých 10 minut práce!

Přijďte k nám a buďte součástí úspěšného týmu! Společně budujeme budoucnost naší firmy.

Kontaktujte nás ještě dnes a připojte se k LYO Group a.s.!

Telefon: 420441
E-mail: john.wytrych@post.ic

Těšíme se na Vaši odpověď!

LYO Group a.s.




Powered by LeoSight IFS
LT~20