Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vše jednou končí :)


29.6.2023 12:11, naposledy upraveno 3.7.2023 09:27 uživatelem Kokolino

Ahojky

Ahojky, jak už víte tak na skimu hraju  delší dobu už je to přesně tři roky a tři měsíce....ve hře mě můžete znát jako Lucas Eder (Karel Houska).

aby se neřeklo  že jsem odešel jen tak tak chci aspon něco málo napsat.

@golemakcz strašně moc děkuju za každé úžasné RP, které jsme spolu měli. Z RP s tebou vždy vznikaly ty vzpomínky, které z hlavy jen tak nevymažu, kolikrát jsem se za tím počítačem fakt řezal smíchy, ikdyž jsme měli nějaké to vážnější RP.

@Smaylo tobě taky moc děkuju za příjemnější rp  a hlavně za tu srandu  na Dushu   prostě děkuju.

@Kikin kde začít....tobě děkuju taky za krasné rp hlavně v tom pokračuj sice máme ted hroty mezi sebou ale to tu nebudu rozebírat  taky tobě musím poděkovat že si mě zaučil v tom rp když jsem něco potřeboval byl si tu pro mě  i když si někdy na mě řval  (protože jsem to nechápal a byl si už na prášky :D) tak si to myslel vždy  v dobrém děkuju že jsem tě mohl poznat :).

@baladaaa tobě děkuju za blendry   a za skiny co jsem dělaly  taktéž děkuju za rp sice někdy nebylo příjemné ( když jsem se to učil atd klasika) ale i tak si měl nervy a překopal si mě jak ic tak ooc děkuju moc za vše <3

@Markuus bráško strašně moc děkuju za každé úžasné RP, které jsme spolu měli. Z RP s tebou vždy vznikaly ty vzpomínky, které z hlavy jen tak nevymažu, kolikrát jsem se za tím počítačem fakt řezal smíchy, ikdyž jsme měli nějaké to vážnější RP jak už jsem psal u golema děkuju že si tu pro mě vždy byl a když něco discord na mě máš neváhej se ozvat.

 

Taktéž chci poděkovat celému A-T 

za to že tu pro nás jsou a dělají svou práci suprově bez vás by to nebylo ono 

 

no nic nějaké fotečky na závěr.

               

málem bych zapoměl na ty co jsem tu neoznačil 

za vás taky děkuju  doufáme že se někdy potkáme zase třeba na discordu a dáme zase řeč ;)

no nic  užívejte skimo  kdyby stě chtěli pokecat nebo tak tak mi klidně napište na discord

kokolinocz

:)

 

 

loučí se kokolino :)

PS sem tam dojdu mám to ohledně sportu

 

Hwery

Hráč

22
29.6.2023 19:14

A ty si mě tam neoznačil ale hodně štěstí 


Powered by LeoSight IFS
LT~40