Ahojky
Ahojky, jak už víte tak na skimu hraju delší dobu už je to přesně tři roky a tři měsíce....ve hře mě můžete znát jako Lucas Eder (Karel Houska).
aby se neřeklo že jsem odešel jen tak tak chci aspon něco málo napsat.
@golemakcz strašně moc děkuju za každé úžasné RP, které jsme spolu měli. Z RP s tebou vždy vznikaly ty vzpomínky, které z hlavy jen tak nevymažu, kolikrát jsem se za tím počítačem fakt řezal smíchy, ikdyž jsme měli nějaké to vážnější RP.
@Smaylo tobě taky moc děkuju za příjemnější rp a hlavně za tu srandu na Dushu prostě děkuju.
@Kikin kde začít....tobě děkuju taky za krasné rp hlavně v tom pokračuj sice máme ted hroty mezi sebou ale to tu nebudu rozebírat taky tobě musím poděkovat že si mě zaučil v tom rp když jsem něco potřeboval byl si tu pro mě i když si někdy na mě řval (protože jsem to nechápal a byl si už na prášky :D) tak si to myslel vždy v dobrém děkuju že jsem tě mohl poznat :).
@baladaaa tobě děkuju za blendry a za skiny co jsem dělaly taktéž děkuju za rp sice někdy nebylo příjemné ( když jsem se to učil atd klasika) ale i tak si měl nervy a překopal si mě jak ic tak ooc děkuju moc za vše <3
@Markuus bráško strašně moc děkuju za každé úžasné RP, které jsme spolu měli. Z RP s tebou vždy vznikaly ty vzpomínky, které z hlavy jen tak nevymažu, kolikrát jsem se za tím počítačem fakt řezal smíchy, ikdyž jsme měli nějaké to vážnější RP jak už jsem psal u golema děkuju že si tu pro mě vždy byl a když něco discord na mě máš neváhej se ozvat.
Taktéž chci poděkovat celému A-T
za to že tu pro nás jsou a dělají svou práci suprově bez vás by to nebylo ono
no nic nějaké fotečky na závěr.

málem bych zapoměl na ty co jsem tu neoznačil
za vás taky děkuju doufáme že se někdy potkáme zase třeba na discordu a dáme zase řeč ;)
no nic užívejte skimo kdyby stě chtěli pokecat nebo tak tak mi klidně napište na discord
kokolinocz
:)
loučí se kokolino :)
PS sem tam dojdu mám to ohledně sportu
Ahojky
Ahojky, jak už víte tak na skimu hraju delší dobu už je to přesně tři roky a tři měsíce....ve hře mě můžete znát jako Lucas Eder (Karel Houska).
aby se neřeklo že jsem odešel jen tak tak chci aspon něco málo napsat.
[user:231] strašně moc děkuju za každé úžasné RP, které jsme spolu měli. Z RP s tebou vždy vznikaly ty vzpomínky, které z hlavy jen tak nevymažu, kolikrát jsem se za tím počítačem fakt řezal smíchy, ikdyž jsme měli nějaké to vážnější RP.
[user:7415] tobě taky moc děkuju za příjemnější rp a hlavně za tu srandu na Dushu prostě děkuju.
[user:10726] kde začít....tobě děkuju taky za krasné rp hlavně v tom pokračuj sice máme ted hroty mezi sebou ale to tu nebudu rozebírat taky tobě musím poděkovat že si mě zaučil v tom rp když jsem něco potřeboval byl si tu pro mě i když si někdy na mě řval (protože jsem to nechápal a byl si už na prášky :D) tak si to myslel vždy v dobrém děkuju že jsem tě mohl poznat :).
[user:4959] tobě děkuju za blendry a za skiny co jsem dělaly taktéž děkuju za rp sice někdy nebylo příjemné ( když jsem se to učil atd klasika) ale i tak si měl nervy a překopal si mě jak ic tak ooc děkuju moc za vše <3
[user:7203] bráško strašně moc děkuju za každé úžasné RP, které jsme spolu měli. Z RP s tebou vždy vznikaly ty vzpomínky, které z hlavy jen tak nevymažu, kolikrát jsem se za tím počítačem fakt řezal smíchy, ikdyž jsme měli nějaké to vážnější RP jak už jsem psal u golema děkuju že si tu pro mě vždy byl a když něco discord na mě máš neváhej se ozvat.
Taktéž chci poděkovat celému A-T
za to že tu pro nás jsou a dělají svou práci suprově bez vás by to nebylo ono
no nic nějaké fotečky na závěr.

málem bych zapoměl na ty co jsem tu neoznačil
za vás taky děkuju doufáme že se někdy potkáme zase třeba na discordu a dáme zase řeč ;)
no nic užívejte skimo kdyby stě chtěli pokecat nebo tak tak mi klidně napište na discord
kokolinocz
:)
loučí se kokolino :)
PS sem tam dojdu mám to ohledně sportu