Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na admina


hanz123lol

Hráč

8
4.7.2023 21:26

Dobrý večer. Dnešním dnem mě byl udělen ban za TrashRP (100 hodin). Stálo se to, že jsem s mýma čtyřma kamarádama šlí vykrádat obchody. Vykradli jsme 2 nebo 3 obchody a po posledním obchodu přijelo PSA Audi. Jeden z nás oznámil příjezd PSA Audi, jelikož už to auto znal. Kamarád okamžitě zareagoval a okamžitě nastoupil do auta a následně jsme začali ujíždět. Po několika minutách se stala nehoda PSAčkům (( clip: https://streamable.com/0g80qk v zatačce spadli z kopce )).  Rozhodli jsme se prozkoumat PSA audi. Hned jak jsme přijeli, tak PSA vytáhlo Hekler a Glock. Poté jak vytáhly zbraně, tak po nás pustili palbu a začali ujíždět. Palbu jsme taky opětovali a chvilku po tom co ujeli tak jsme nastoupili do auta a jeli jsme pořád rovně. Po chvílce jsme je potkali, řidič lehce přibrzdil a PSA nakonec ještě zrychlilo a nabouralo do nás. Kamarád hned vytáhl hekler a začal po nich střílet, hned potom jak je zabil tak jsme všichni začali RPit INJ zatímco já jsem zaRPil ''/me bouchl se silně do sedačky'' následně jsem RPil inj '' Krvácení z nosu || Naražena HK'' (( Ano to RP co jsem zaRPil tak byla hovadina, ale né zas taková, že bych za to měl dostat ban na 100h )). 

Na co si chci stěžovat: Rád bych upozornil na to, že když nás PSA nahánělo přesněji @Dzardys s nějakym druhym policistou, jak nás naháněli, tak spadly z kopce (( Jak už jsem psal )), tak jsme se tam šli okamžitě podívat a oni hned začali tasit zbraně, začali střílet a ujíždět bez nějakého INJ (( Jak už jsem říkal znova jsme je potkali, oni se oproti nám otočili a schválně do nás nabourali a pak dostali PK )). Jak je kamarád pozabíjel, tak jsme zjistili, že nemají žádné INJ statusy (( jak padali z velkého kopce )).  Nakonec jsem dostal ban za TrashRP a můj kamarád permu za PG + historie (( I když nevim co na tom bylo PG ale co už )). Cílově si stěžuji za žádné neRPení INJ.                                                 

    (( Foto jak dostali PK a nebyly vidět žádné statusy INJ po pádu z kopce ani nárazu )) :                     Zdar.

4.7.2023 21:36

Ahoj příteli!

Velice rád bych vyvrátil tvou tezi o dopravní nehodě, bohužel jsem si situaci neklipl. Je tedy jen na posouzení řešícího TM+, zda situaci uvěří či nikoliv, Audi sjela z travnatého kopce velice pomalu a nemuselo dojít k žádným větším zraněním. Za tím si jednoznačně stojím. :)

Každopádně, co se mi opravdu líbilo, bylo, že jste nás "šli prozkoumat" se zbraněmi v ruce, a ačkoliv jste neměli jak IC vidět, že beru zbraň do ruky, tak jste se rozutekli. Ve vozidlu, které bylo profilově tak, že jste to z toho keře, do kterého jste zaběhli, ani neměli jak vidět. Podotkl bych ještě, že vozidlo mělo zatmavená okna, ale sám nemám rád, když se na to hráči vymlouvají, neberme tento fakt tedy v potaz.

Střelba nebyla mířena ani na vás, střelen byl trávník za vámi a my se rozjeli, bla bla, netřeba popisovat, nepodstatné. Mimochodem jsme se proti vám neotočili, jeli jsme pro kolegy do SF, to, že jsme se potkali, byla náhoda. Příště nejezdi přes protisměr a nevybouráte se, je to fakt jednoduchý.

Ty jsi dostal ban za RP typu "bouchl se". Kamarád za sprintění s HK, ačkoliv měl ve statusu, že má silně naražené končetiny a status až někam od nevidim do nevidim, vesele si tam pobíhal, připraven střílet. Tento kamarád:

Úplně nevím, jestli bych se chtěl nechat poučovat od hráče, který se při 19 hodinách na postavě vydá cestou ilegálu a jeho zájmem jsou potyčky s policií. Já mám sám za sebe svědomí čisté, bany byly na místě. Rád bych k obhajobě dodal i videodůkaz, bohužel jsem neklipl, v tomto případě jsi tedy na vítězné straně se svým Minecraft formátem videa.

Co sám za sebe mohu uznat, tak je přemrštěná délka trestu, zde jsem skutečně mohl zvolit délku kratší, eventuálně to s tebou řešit slovně. Tam tomu ale moc nefandi, zásadně nesouhlasím s tím, co na své "nové" postavě děláš. Každopádně ti zbytek trestu odpustím nezávazně na výsledku stížnosti, to si sám dokážu uznat, trest ti však i nadále zůstane v historii.

Každopádně pokud chceš řešit nějakou stížnost, je vhodné ji správně adresovat. Napsal jsi ji jednak do archivu a  jednak do stížností na hráče.

hanz123lol

Hráč

8
4.7.2023 22:00, naposledy upraveno 4.7.2023 22:05 uživatelem hanz123lol

@Dzardys. Děkuji, že jsi mi zbytek trestu odpustil a omlouvám se, že jsem se špatně adresoval.  To, že jsem se vydal na ilegal za postavu co má 19 hodin, že nemůžu poukázat na porušení pravidel. V tom případě můžu říct, že helper, který má 100 hodin nemůže radit hráčům jak RPit. To že spadneš na trávu a potom zpomalíš neznamená, že nemusíš RPit INJ. To že jsi ''jakoby'' padal z kopce to neznamená, že nemusíte RRpit inj (( Kdybyste měli nějaké vyvýšené vozidlo, tak neříkám nic )). Taktéž je zajímavé, že střela, která byla mířená na trávník za námi tak ''úplnou náhodou'' trefila kámoše, kterému se ukázala INJ ikonka(( video: https://streamable.com/s74und )). I kdybys nespadl, tak by jsi úplně zničil podvozek a auto by nebylo pojízdné. (( Kdyby to byl např. Raptor, tak bych neřekl ani půl slova )). Díky za přečtení příteli!

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~39