Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

NeyLight AS200 - Váš chytrý společník pro bezpečnější a pohodlnější jízdu. (Předobjednávky)


GandalfS

Hráč

21
4.7.2023 22:27

Firma NeyLight a.s. představuje produkt NeyLight AS200

Jste unaveni z neustálého zapínání a vypínání světel ve vašem vozidle? NeyLight AS200 je řešením, které jste hledali! Tento revoluční produkt automaticky spustí světla ve vašem vozidle, abyste nikdy nemuseli o zapínání světel přemýšlet.

Jedinečné vlastnosti a výhody NeyLight AS200:

[1] Inteligentní detekce: Díky pokročilým senzorům NeyLight AS200 automaticky rozpozná, kdy je třeba světla zapnout nebo vypnout.

[2] Snadná instalace: Náš produkt je navržen tak, aby byl snadno instalovatelný do většiny vozidel. Už žádné složité montáže nebo drahé úpravy, stačí několik jednoduchých kroků.

[3] Energetická účinnost: NeyLight AS200 pomáhá udržet spotřebu energie vašeho vozidla na minimu tím, že světla spíná pouze tehdy, když je to skutečně potřeba. Díky tomu šetříte energii a prodlužujete životnost vašich světlometů.

[4] Kompatibilita: NeyLight AS200 je navržen tak, aby byl kompatibilní s širokou škálou vozidel, ať už jde o osobní automobily, dodávky nebo SUV. Naše technologie se přizpůsobí vašemu vozidlu, aby vám poskytla co nejlepší zážitek.

[5] Bezpečnost: Zvýšená bezpečnost je jednou z hlavních výhod NeyLight AS200. Díky automatickému spínání světel budete vždy vidět a být viděni, což snižuje riziko dopravních nehod.

[6] Předčí konkurenci: Na rozdíl od některých konkurenčních produktů je NeyLight AS200 vybaven nejmodernějšími senzory a technologiemi, které zaručují spolehlivost a dlouhou životnost. Investice do tohoto produktu je investicí do vaší bezpečnosti a pohodlí.

Získejte NeyLight AS200 a užijte si bezstarostnou jízdu s automatickým spínáním světel ve vašem vozidle. Vyzkoušejte to hned a zjistěte, proč je NeyLight AS200 nejlepší volbou na trhu. Už žádné starosti se zapínáním a vypínáním světel - s NeyLight AS200 můžete jen nastartovat, jet a užívat si jízdu!

K čemu je tento produkt dobrý?

Ušetří vám starosti se zapínáním a vypínáním světel a udělá vše za vás. 

Šetří autobaterii a díky špičkové technologii nepocítíte při spuštění světel pokles napětí.

Kdo mi modul nainstaluje do mého vozidla?

S našimi technologiemi jsme zajistili vše tak aby si modul dokázal nainstalovat úplně každý.

Kolik to stojí?

Za tento modul zaplatíte 150 000,- v případě odběru více kusů vám bude udělena množstevní sleva.

Budete mít nějaký věrnostní program?

Ano společnost do budoucna plánuje věrnostní program. Věrní zákazníci budou mít na zařízení NeyLight slevy v řádech tisíců.

 

Společnost také příjmá předobjednávky na nový modul NeyLight AS200

Objednat produkt můžete vyplněním formuláře již teď kliknutím na tlačítko objednat. 

OBJEDNAT 

 

S přáním hezkého dne za NeyLight a.s.


Powered by LeoSight IFS
LT~35