Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

dostal jsem jail nepravem

Alfred

Hráč

2
21.7.2020 16:18

normalne jsem pracoval v fast garage a  pak prisly administrator Antonio a hrac aleyey  a chtely abych jel s nima nekam a rekli ze jestly nepojedu tak to bude zle tak jsem jel a rikal jsem jim ze nam budou vypinat elektrinu tak at si pohnou a at mi nedavaj jail za odpojeni z RPakce tak mne dovezli do nake garaze a tam se mne na neco ptaly neco s nakou marii jestly se sni nestykam ja jsem rikal pravdu ze ne a pak najednou nam vyply elektrinu tak dalsi den se chci pripojit a normalne hrat RP ALE mam doted jail na 16h a duvod :(az budes pripraven to doeRPit tak se ozvi) jo ALE jak se mu asi mam ozvat kdyz mam jail nemuzu pm ani sms nic tak nechapu proc by sem kvuli nemu mnel cekat az se pripoji on a pusti mne sem jim rikal ze zitra tu taky budu a NAVIC jsem v jailu nepravem ja bych nemnel  problem prijit zanimy a doresit to tak prosim o UNJAIL ja zanic nemuzu :c.

21.7.2020 16:24
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Alfred

Hráč

2
21.7.2020 16:31

äle to nejsou vymluvy jenom v baraku nam vypli protoze se opravovali pojistky a zadne vymluvy to jejsou

21.7.2020 16:47, odstraněno 21.7.2020 16:48 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

arciCZ

Hráč

33
21.7.2020 16:49

A jak je možné tedy že do té zmíněné opravy mám elektřina šla, z logického a bezpečnostního hlediska jakmile to nejde skrze jistič který to oddělí od sítě jako takové tak by se to ani zapojovat nemělo. V důvodu admin jailu máš jasně uvedeno že máš se ozvat až bude připraven doRPit, čímž tedy si podej žádost skrze F2 až na serveru bude zmíněný administrátor co ti Admin Jail udělil. Žádost o unjail se tedy zamítá. LOCK