Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Schitzu


Schitzu

Hráč

26
5.7.2023 20:34

Zdar hráči, jsem tu opět s žádostí o Unban po nějaké té době. Když už začali ty prázdniny rád bych požádal o Unban a to hlavně od @Dzardys . Víme už svoje, pár lidí mě zná pár lidí né. Dalo by se říct že jsem tu už od začátka tohodle Skima. 

Tak rovnou k věci. Ban jsem dostal za Opakované dohady a odmlouvání členům AT .
Jak se to stalo určitě lidi ví co tam byly ale nějak to stručně popíšu. Šlo o to že jsme měli jít vypálit Silverovi ,,firmu,, a tak sme si dávali report. Ptali sme se či by nám udělal dzardys ohník a bylo to pochopeno jako na grillováni. Což byla i chyba z našé strany lehce. Pak když sme už craftili molotovy tak nás Dzardys zastavil že co jdeme dělat že nám povolil jen plamínek, né vypálení celého podniku. Což jsem chytl lehce nervy bo jsme byly už nachystaní a měli jsme i plán. Obhajoba od Dzardyse byla že nám to neschváli skrz to že nebylo moc HZS, v té době bylo na serveru nějak 5 hasičov. Tak sme se tam ptali proč by nemohli pak rpit i Passive hasiče když u ostatních akcí je to normálni. Tak sem napsal:
Tohle byl nějak reason banu. Byl jsem prostě mad a uznám si to že nám to nepovolil ale tak stalo se. Dostal jsem za to permu. Tak bych si nějak rád požádal o unban klidně o tom pokecal v roomce nebo někde. Když už jsou ty prázdniny tak by sem byl hodně rád o unban. Určitě bych si víc pohlídal to chováni a šel si spíš na RP s kámošema co tam teď začali taky víc hrát. 

Přeji hezkej zbytek dne, užívejte a mějte se rádi.
-Schitzu

6.7.2023 15:46

Ahoj,

z tvé historie lze snadno vyčíst, že jsi obdržel již tři permanentní bany, a ještě nedávno jsem na Discordu četl tvé zprávy ohledně toho, že si podáš žádost. Tvá konverzace na mě působila dojmem, že ti je vlastně jedno, jestli ti ban zůstane nebo ne, a zkrátka tento laxní přístup tě dostal přesně tam, kde teď jsi. Nemyslím si, že by bylo na místě ti trest rušit, tak či tak pro mě ta třetí perma skutečně znamená permu. Můžeš to samozřejmě zkusit u jiného globálního administrátora, u mě bohužel nepochodíš.


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo