Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Změna herní zóny

1 2



Samicer

Hráč

4
22.7.2020 00:44, naposledy upraveno 22.7.2020 00:45 uživatelem Samicer

Zdravim, jelikoz se od pocatku artheonu hraje jen ls, chtelo by to zmenu.. navrhuji zmenit zonu na san fierro. Je to takové pekné stísněné a je tam dost pěkných míst na restaurace a celkově na relax. Taky se tam dobře mapuje. 

 

( omlouvám se jak to je napsané, píšu to spontálně před spaním protože bych na to ráno zapoměl. )

 byl bych rád za váš feedback. Díky

22.7.2020 03:10, naposledy upraveno 22.7.2020 03:14 uživatelem SedliX

Abych pravdu řekl, na San Fierro mám osobně dobré vzpomínky ze SAMPu. RPilo se tam dobře, prostředí určitě, jak říkáš, má co nabídnout. Město je to možná o něco dynamičtější, takové uzavřenější a celkově pro RP netradiční. Osobně bych s přesunem neměl žádný problém, nicméně myslím, že protiargumentů je také dost.

San Fierro se rozhodně nehodí pro Prahu. Pro tu se nehodí ani Los Santos, ale San Fierro je ještě méně vhodné (samozřejmě není problém změnit herní destinaci). Oproti Los Santos je San Fierro značně kopcovité, což působí hezky, jízda není monotónní a obzvlášť např. jízda s VRZ vyžaduje i nějaký ten um, aby člověk něco nesestřelil. Bohužel ale nejsme v komunitě, kde by se dodržovalo pravidlo o RP drivingu. Už v Los Santos se, bohužel, setkávám s tím, že hráči jezdí v VW Transporteru drifty přes město, napálí to do zdi, napíšou "/do pásy cukli" (gramatická chyba je tam záměrně, je to doslovná citace) a nic se neděje. Za 200 m sestřelí sloup, celá akce se opakuje. Bojím se, jak by vypadalo řízení ve zmiňovaných kopcích. Klidně si dovedu představit, že si v pohodě a pomaličku jedeš do kopce a na střeše ti přistane auto. 

Navíc přestěhovat server by znamenalo wipe. To je tah, který se zde na portále už několikrát diskutoval a z historie se to nezdá býti ideálním nápadem, chceš-li si udržet playerbase. I kdyby k tomu došlo, vše by začalo znovu (proč ne, já bych s tím žít dokázal), začala by ale doba mixingu - stejná jména jako v Los Santos, určitě by lidi řešili, že na "ex" Artheonu byli v "téhle a téhle" frakci atd. Ale na druhou stranu si myslím, že by wipe mohl serveru do jisté míry prospět - třeba tím, že by aktuální žádosti o založení frakce byly automaticky zamítnuté a příštím, tedy těm pro jinou herní zónu, by se mohl někdo věnovat. 

Minoritním problémem by pak mohla být neznalost prostředí pro hráče. Nicméně hrou by se hráči mapu naučili a zorientovali se v ní. Stejně tak by se mohl do telefonu pro IZS přidat lokátor atd., který by alespoň do začátku usnadnil hráčům orientaci ve městě.

V závěru bych mohl říct, že nápad RP v SF se mi docela líbí, ale nemyslím, že se tu setkáš s pozitivním feedbackem. S ohledem na výše zmíněné protiargumenty, které mě napadly, se sám stavím neutrálně. 

DrawaX

Hráč

11
22.7.2020 04:05

To radši County a eRPit nějaké Vesnice, protože SF není místo na RP.. Ty kopce? Však už jen honička PČR/Padouch.. Budou padat neustále reporty, protože neustále budou nehody skrz ty nereálný kopce. Pro auta u HZS (CAS).. Už teď v LS se to řídí všelijak a ty kopce pro cisternu? To budou tak o tři minuty delší příjezdy a učit hráče nové lokace? To se mi taky nezdá, jakoby to chtěl z těch 70+- hráču chtít učit. 

sandlerino

Hráč

39
22.7.2020 16:40

Pokud tu bude 50x a vícekrát souhlas, tak si myslím, že by se to zkusit mohlo.

22.7.2020 19:13, odstraněno 22.7.2020 19:20 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Samicer

Hráč

4
22.7.2020 21:11

@neznamy#5 plně souhlasím, jak říkám, klidně a rád bych pomohl s přesunem či bych nějakou korunu přispěl, aby se tak stalo..

23.7.2020 00:11

I kdyby k tomu přesunu někdy mělo dojít, je tu stále několik problémů. Hlavně jde o to, že je skoro konec července a tedy prázdniny (i s covidovým DLC) se blíží ke konci. Předpokládám, že konec prázdnin bude také znamenat zásadní pokles hráčů na serveru. Tím, že by server podstoupil wipe, by mohlo dojít na tři scénáře:

  1. Nic se nemění, aktuální hráči bez problémů přejdou na "nový server" a zásadní pokles aktivity nehrozí. To si ale myslím, že není nejpravděpodobnější scénář.
  2. Hráči po wipe spíše odejdou, odradí je jednak wipe, jednak to, že neznají herní zónu. K této variantě se přikláním, empiricky mi přijde nejpravděpodobnější (i když to je jistě škoda). V závěru bude na serveru méně hráčů a tudíž i statisticky méně příležitosti k RP.
  3. Aktuální hráči po wipe buď odejdou nebo na serveru zůstanou, ale na server přijdou i noví lidé - ať už z konkurence, s chutí vyzkoušet něco nového, nebo odjinud (říkejme tomu z "voidu"). V takovém případě bychom pracovali buď s nulovým rozdílem nebo s přírůstem počtu hráčů. Ale stejně se přikláním spíše k variantě s číslem 2.

Pracujeme tu s časem. Naplánujme konec světa a dejme ho podle konstelace hvězd někdy na 1. 9. 2020. Co se bude dít potom je nejisté. Takže máme měsíc a nějaké drobné. Změna destinace znamená ale "nový vývoj." Ať už jde o nastavení mappingu a jeho testing, obecně nastavení serveru, vybudování jistého loru, nebo třeba nastavení obchůdků atd. Zkrátka se blížíme k našemu pomyslnému konci světa a to jsme ještě ani nezačali.

Nechci tu určovat prognózy, ale výše uvedené řádky nabízí několik možností, jak naložit se začátkem školního roku. Tak či tak, k tomu, aby se o přechodu dalo alespoň diskutovat, muselo by se vyjádřit více lidí. 

 

Lofanek

Hráč

31
23.7.2020 00:23, naposledy upraveno 23.7.2020 00:25 uživatelem Lofanek

SF je na jednu stranu pekné mesto ale na druhú stranu som proti, už len preto, lebo som vypotil 30l krvi pozicovaním generic itemov či už parkoviska, doplnkov a podobne.

23.7.2020 06:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
23.7.2020 12:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~109

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024