Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nedorozumění s PSA.


KUSKUS

Hráč

17
9.7.2023 14:37

Rád bych nahlásil postavu Andrew Obryan (PSA) ohledně dnešního zásahu kousek do budovy soudu. kdyby mě zastavil normálně, tak to neřeším, ale celá akce vypadala jako přepadení, ani se nepředstavil do toho měl šátek přes obličej takže se neukázal odznak že je od policie. Prostě co celé působilo v duchu přepadení.  Celou dobu jsem měl za to že mě přepadá carthel, až po respawnutí bylo vidět že se jedná o policii a to už mě táhli do lágru.

9.7.2023 14:42

Děkujeme za nahlášení, vzhledem k tomu, že jsi zjevně tuto věc chtěl podat k ICly vrchnímu soudu a nikoliv do archivu stížností na hráče (ačkoli pojem "postavu") je zavádějící, jsem nucen bez dalšího řešení zamknout téma. Chceš-li to však skutečně řešit jako porušení pravidel, poukaž prosím na konkrétní pravidla, dodej k situaci důkazy a čti, kam co píšeš, protože archiv skutečně není vhodným místem.


Powered by LeoSight IFS
LT~21