Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Iris.


Matbrok

Hráč

114
9.7.2023 21:04

Ahojda, potřeboval bych poradit a vysvětlit ohledně fotek Anny Black. Pravidla jsem četl, genitálie ani bradavky tam vidět nebyly. Rád bych poprosil.o řadu čemu se tam ještě vyvarovat a proč mi daně fotky byli smazané. Děkuju moc. Snad jsem to sem patří. 

Díky moc, nechtěl jsem tím porušit pravidla apod..jen jsem doufal, že v rámci pravidla je to v pořádku. A ano ic to řešit budu. Pro ty kteří budou namítat, že je to ic věc, díky moc.

lolcz

Hráč

36
9.7.2023 21:12

Zdar,

já trošku nechápu co tu chceš slyšet. Pravidla jsi si přečetl jak tak vidím a pokud to nezvládneš pochopit, tak zkontaktuj IC provozovatele Irisu. Další věci jsou IC a nechci se dopouštět Metagamingu jako například dost pomocníků. Zbytečný příspěvek.

 

 

Matbrok

Hráč

114
10.7.2023 00:38

Jojo řeším to ic. Ale rád bych věděl kdy už je to v daném problémů moc, pravidla to splňuje, ale i přes to je to problém. Děkuju.


Powered by LeoSight IFS
LT~37