Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Kariéra] Buď součástí týmu DBT Group


TosbarCZE

Hráč

23
11.7.2023 22:43, naposledy upraveno 11.7.2023 23:42 uživatelem TosbarCZE

O společnosti

DBT Group je známa zejména díky exkluzivnímu vyhlášenému servisu a autosalonu Selected Cars, sídlící v Las Venturas. Mimo to je DBT Group vlastníkem a výrobcem karibského žvýkacího tabáku SAVANNA. Nově společnost vstupuje do segmentu nákladní dopravy. Společnost má vysoký potenciál růstu, jehož klíčem jsou právě zaměstnanci. Pokud o sobě víte, že svoji práci děláte rádi a pečlivě, neváhejte si vybrat některé z našich níže uvedených pracovních míst. Každý si vybere, tak podpořte růst naší společnosti a získejte v budoucnu řadu benefitů. Buďte u toho!

Sídlo společnosti

Naše veškeré zázemí naleznete v areálu ležícím v Las Venturas. Areál je situován v jižní části těsně pod bankou LV a zároveň nad dálnicí. Nad vraty nám září nápis TransFender.

V této lokalitě má zázemí autosalon a autoservis Selected Cars, ale také celá Divize Dopravy.

Výrobní závod SAVANNA se skladem se nachází v Los Santos Ocean Docks.

Proč se přidat do našeho týmu

Jsme rodinná společnost s lidským přístupem, avšak smyslem pro kvalitu a detail. U nás nikdo nenajde zaměstnance, ale pouze členy dobře fungujícího týmu. Pro členy našeho týmu nabízíme řadu benefitů, jakou jsou:

  • Hodinová mzda a provizní systém s neomezeným výdělkem.
  • Týdenní prémie.
  • Služební vozidla - tankování hrazené společností.
  • Možnost kariérního růstu.
  • Strava na pracovišti zdarma.
  • Slevy na firemní produkty a služby.
  • Lidský přístup a skvělý management.
  • Příležitost podílet se na rozvoji společnosti.
  • Týdenní soutěže.

Co naoplátku požadujeme

  • Reprezentativní přístup a smysl pro kvalitu a detail.
  • Pracovní morálka, zodpovědnost a loajalita.
  • Touha být součástí týmu a motivace.
  • Potřeba růst dál a podílet se na rozvoji.

 


Vedení

Human Resources

Místo výkonu práce: Las Venturas a Los Santos

Pracuješ rád s lidma a rád je učíš nové věci? Pakliže občas rád děláš tátu nebo mámu, bude tato povice pro tebe ta pravá. Budeš hledat nové zaměstnance do společnosti, ať už do Selected Cars, do divize dopravy, nebo do SAVANNY. Následně budeš se zaměstnanci podepisovat smlouvy, udržovat je aktualizované a školit zaměstnance. Budeš se snažit uspokojovat jejich potřeby během zaměstnání a zároveň budeš dohlížet na jejich pracovní morálku. S tím se pojí, že občas se budeš muset s někým rozloučit.

Hodnocený/á budeš z procent, co vydělají zaměstnanci, které nabereš. V budoucnu se budeš moci těšit třeba na služební vůz.

 

Key Account Manager

Místo výkonu práce: Los Santos Ocean Docks, výjezdy po celém San Andreas

Jsi komunikativní, přátelský, reprezentativní a duší obchodník? Pak je tato pozice zrozena pro tebe! Budeš mít na starosti velkoobchod projektu SAVANNA a vyhledávat nové obchodní klíčové partnery. S těmito partnery budeš udržovat silný, přátelský vztah a pravidelně jim budeš nechávat dodávat naše zboží. Mimo společné večeře, hraní golfu a chození na dostihy s klienty tě čeká podepisování smluv a zajišťování kvalitních dodávek zboží našim partnerům. Pod sebou budeš mít svůj tým obchodních zástupců, kterému budeš moci rozdělovat ostatní obchodní partnery.

Tvá mzda se skládá z fixní částky a procentuální provize za prodané zboží. Nemusíš se bát, pro pohodlný přesun po San Andreas dostaneš k dispozici služební vůz a pro komunikaci telefon.

 

Marketing Manager

Na tuto pozici aktuálně nehledáme kandidáty. Sledujte nás, abyste měli přehled o novinkách pracovních příležitostí.

 


Selected Cars

Automechanik

 

Místo výkonu práce: Las Venturas, autoservis Selected Cars

Láká tě vůně oleje a benzínu? Hrabeš se od dětství v autech a sdílíš pro ně vášeň? Pak jsi pro nás možná ten pravý. Tvojí náplní práce budou základní servisy vozidel, tudíž výměna oleje, filtr, žárovek, inspekce technického stavu, přezouvání kol a jiné.

Pakliže budeš úspěšný, necháme tě dělat také složitější opravy. Jakmile se prosadíš i v opravách, rádi tě pustíme do světa tuningu a stavby závodních speciálů! Pracujeme pondělí až sobota, na oplátku ti nabízíme hodinovou mzdu a podíl na tržbě, kterou daný den uděláš. K tomu budeš mít k dispozici firemní dodávku pro urgentní dovoz autodílů, nebo třeba k výjezdu jako asistenční služba.

Fungujeme na bázi směnového systému. Jako další odměnu ti nabízíme možnost využívání našich prostorů pro servisování svého vozidla za výhodné ceny a partnerské produkty se slevou.

 

 

Prodejce ojetých vozidel

Na tuto pozici aktuálně nehledáme kandidáty. Sledujte nás, abyste měli přehled o novinkách pracovních příležitostí.

 


SAVANNA

Obchodní zástupce

 

Místo výkonu práce: Los Santos Ocean Docks, výjezdy po celém San Andreas

Jsi obchodník tělem i duší a láká tě provizní systém, tedy téměř neomezený výdělek? Jsi reprezentativní a umíš využívat síly networku a vyjednávání? Pak jsi pro nás možná ten pravý. Budeš reprezentovat značku karibského žvýkacího tabáku SAVANNA, který si sami vyrábíme v Los Santos.

Tvým úkolem bude vyhledávat nové klienty jak B2B, tak B2C, ideálně pro dlouhodobé spolupráce. S těmito klienty budeš vyřizovat objednávky a zadávat je do výroby. Zároveň o naše zákazníky budeš pečovat, chodit s nimi na obědy, na golf, baseball, nebo třeba na párty. Nesmíš zapomínat na získávání zpětné vazby na naše produkty a služby. V budoucnu se můžeš těšit i na svůj reprezentativní služební vůz i pro soukromé účely.

 

 

Brigádník

 

Místo výkonu práce: Los Santos Ocean Docks

Stále jsi se v San Andreas nezorientoval a hledáš svoji první nárazovou brigádu? Nebo pouze hledáš částečný úvazek ke své práci? Pak by pro tebe tato příležitost mohla být zajímavá. V předem domluvené směny v závislosti na počtu objednávek budeš vyrábět v naší továrně skvělé karibské žvýkací tabáky, které následně distribuujeme po celém San Andreas.

 


Divize dopravy

Řidič skupiny B

 

Místo výkonu práce: Los Santos Ocean Docks, výjezdy po celém San Andreas

Jsi na silnici jako doma a rád trávíš čas v autě s tovjí oblíbenou muzikou? Stále nemáš řidičák na kamion? Tak pak se přihlaš na tuto pozici. Nejen, že budeš vozit zakázky našich partnerů po celém San Andreas, ale také budeš zásobovat dílama náš autoservis a odvážet odpady na skládky. Zároveň budeš rozvážet našim klientům skvělé žvýkací tabáky SAVANNA. Jenom prosím pracuj i na své fyzičce. Sem tam je potřeba do dodávky dostat těžší zboží a nechceme ti zničit záda.

 

Řidič skupiny C

 

Místo výkonu práce: Los Santos Ocean Docks, výjezdy po celém San Andreas

Z dodávek jsi už vyrostl a chceš tahat těžké návěsy po celém San Andreas? Nevadí ti sem tam přespat v kabině? Pak tě jistě práce řidiče kamionu bude bavit. Pro naše partnery budeš rozvážet veškeré zboží po celém státě a to v luxusním kamionu, který má mimo palandy také mikrovlnku a LCD televizi. No není to skvělé?

 


Ozvi se nám

Věříme, že tě některá z našich nabídek pracovních míst zaujala a chceš se podílet na rozvoji společnosti DBT Group. Pak nám jednoduše zašli životopis s názvem pracovní pozice, o kterou žádáš na email Human Resources dle vzoru, a my se ti v nejbližší době ozveme a domluvíme se na pohovoru.

Vzor:

 

Spoiler

Jméno a přijímení, popř. titul:

Věk:

Telefon:

PostIC:

O kterou pozici usiluji:

Pracovní zkušenosti:

Proč bychom si měli zvolit tebe:

((Věk)):

 

 

Kontakty

 

Management:
Chief Executive Officer: JUDr. Ing. Daniel Tosbar Business Development, Spolupráce, Investice 360 351 daniel.tosbar@post.ic
Chief Operation Officer:
James Cadllac Denní chod společnosti 719 271 james.cadllac@post.ic
Human Resources
Juraj Orlička Personalista, nábor a školení nových členů týmu 530 674 juraj.orlicka@post.ic
Vedení dílny
Jurij Tosbar Nábor automechaniků, vedoucí dílny 399 755 jurij.tosbar@post.ic
Key Account Manager
Hledá se Hledání obchodních partnerů pro prodej značky SAVANNA N/A N/A

 

Fotogalerie

 

Spoiler

 

 

JUDr. Ing. Daniel Tosbar


Chief Executive Officer

TosbarCZE

Hráč

23
12.8.2023 18:46

Pokračujeme v NÁBORU

HLEDÁME

Automechaniky

Řidiče Kamionů

Obchodní Zástupce

 


 

Komu poslat strukturovaný životopis?

Řidiči kamionů a Obchodní zástupci -> HR -> juraj.orlicka@post.ic

Automechanici -> CEO -> daniel.tosbar@post.ic

 

Těšíme se na Tebe!

 


JUDr. Ing. Daniel Tosbar

CEO


Powered by LeoSight IFS
LT~29

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo