Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Administrátora Paradoxx


neznamy#2110

Smazaný účet

3
24.7.2020 14:58, naposledy upraveno 24.7.2020 17:55 uživatelem neznamy#2110

Ahoj, chci si trochu (trochu znamená, že to nebudu myslet ve zlém ;) ) postěžovat na aktivitu Admina a Vývojáře Artheonu Paradoxx. 🛠

Chápal bych, kdyby neměl čas na hraní, jenomže on ho má a místo toho, aby hrál na Artheonu, tak si hraje rovnou mimo celý herní portál LeoSight ... Ano chápu, každého baví něco jiného, jenomže on hraje pořád něco jiného a na Artheonu je jen, když si ho někdo z AT zavolá, že potřebuje něco fixnout, takže tam je třeba 10 minut a jde hrát dál něco jiného... Když někdo potřebuje pomoc a jsou na to potřeba práva jako má právě on, tak tam není. A vůbec nejhorší pro mě je, když mu napíšu na discord, tak mi ani nedokáže odpovědět...⏱

Dám dva příkaldy : U TSI jsme měli domluvené zakázky u OAS, jenomže OAS nám nemohlo poslat peníze, prý to nějak nešlo, tak jsme tu spolupráci museli ukončit, taky je možné že si to vymysleli a nechtěli dávat nic...

Potom sem měl zájem o polepy na TSI vozidla, svůj návrh jsem mu napsal na discord, neodpověděl... (není tak důležité, může to počkat...)

A je toho podle mě od jiných hráčů daleko více...

Ta jeho aktivita mi přijde pro mě až nepříjemná... ale zase chápu, že když tam bude, tak nemá co dělat. Nebo by se to dalo řešit tím, že dát někomu aktivnímu z Artheon AT větší práva na stejnou úroveň jako má Paradoxx.

Tak prosím @Paradoxx něco s tou aktivitou udělej, kdyby jsi neměl čas na hraní, tak to pochopím, ale ty ho máš a hraješ si někde kdo ví kde... a na Arthu "hraješ" jen z donucení by se možná dalo říct... 🎮

Děkuji za každou odpověď 😊

(( Uprava : Vymazání otázky s P2W ))

sandlerino

Hráč

39
24.7.2020 15:22

Z čeho soudíš, že Artheon je P2W? Paradoxx neustále na Artheonu pracuje a taky není jediný vývojář.

24.7.2020 16:04
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
24.7.2020 16:43
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Demon8116

Hráč

24
24.7.2020 17:05

Peniaze z frakcie ako spolupracu viete pomocou reportu pokial sa nemylim.. Admin vie vybrať a vložiť do hocijakej frakcie peniaze. Tak tiež polep na auta ti vie urobit hocijaky admin.

arciCZ

Hráč

32
24.7.2020 17:20

Vyjádřím se tu k pár částem:

"nebo je snad Artheon pay to win ? 🤔" Byl bych rád kdyby jsi mi zde tedy napsal co je na Artheonu P2W aby se to případně napravilo, jelikož Artheon vždy byl koncipován tak aby to nebylo P2W. Z tohož důvodu je minimům věci co si lze zakoupit za IRL měnu a není to nijak zcela podporováno. Jediný co je tu čistě za IRL měnu tak jsou privátní skiny a to mi jako P2W nepříjde.

"že dát někomu aktivnímu z Artheon AT větší práva na stejnou úroveň jako má Paradoxx." K čemu by to vedlo? FTP určitě se nebude dávat někomu jen tak už z důvodu bezpečnosti aby nedošlo k odcizení scriptů. Navíc většina administrátorů má ingame stejná práva stejně jako Paradoxx či já, takže opětavně toto neopodstatněné.

"něco s tou aktivitou udělej, kdyby jsi neměl čas na hraní, tak to pochopím, ale ty ho máš a hraješ si někde kdo ví kde... " Musíš brát i v potaz to že většinu času co byl Artheon uzavřen před dubnem tedy na tom dělal téměř každý den nebo alespoň obtýden pokuď se tedy nepletu. Což je docela dosti práce, člověk když by to dělal neustále každý den a měl to jako Fulltime job (že by za to bral příjem a mněl to jako práci čímž 8hodin) tak by tam určitě každý den bylo x novinek. Ovšem nemá to jako Fulltime job a je to jeho koníček, čímž musí jak on chce aby ho to po čase neomrzelo.

"svůj návrh jsem mu napsal na discord, neodpověděl... (není tak důležité, může to počkat...)" Proč to nenapíšeš na fórum do návrhů? Vem si že mu takto může denně napsat třeba 5 osob že něco potřebují. Opětavně po čase toto už nejde zvládat a poté začne tedy ignorovat.

24.7.2020 18:07, odstraněno 25.7.2020 10:32 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
26.7.2020 19:00

Stížnost je čistě jen o aktivitě - tady je potřeba chápat jednu níže zmíněnou věc (a zřejmě už jsi si ji od odeslání stížnosti taky uvědomil 😉).

Jak bylo zmíněno, Paradoxx to dělá ve svém volném čase a určitě na to někašle, jen třeba není tolik vidět jeho práce, protože dělá ty vývojové věci a ne třeba tolik reporty nebo se nezapojuje do RP dění, jako ostatní členové AT, což je ale zcela v pořádku, právě proto má ty další lidi v AT, aby dělali tyhle věci. Ještě bych rád dodal, že ho nemusí nutně bavit hrát na Artheonu, aby ho mohl vést nebo spravovat a taky pokud nemá čas na hraní na Artheonu, stále může mít čas na to se o něj starat, to jsou rozdílné věci.

Paradoxx dle mého názoru své povinnosti jakožto člena AT plní a není důvod to dále řešit.

Stížnost tedy zamítám a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~44