Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Extrémní bug


17.7.2023 00:39, naposledy upraveno 17.7.2023 23:31 uživatelem golfik34
17.7.2023 01:26

Dzardysi promiň ale musím se k tomu vyjádřit.

 

Nezapomínej že i členi AT mají rodiny a svůj vlastní život. Nejde nonstop jen hrát. Občas to chce vypnout ten počítač a jít ven mezi lidi nebo se věnovat rodině či práci.

 

Freečko

17.7.2023 01:36, odstraněno 17.7.2023 01:42 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
17.7.2023 08:38

Konečně něco, co nemusím řešit jako stížnost, otázkou je, zda to vůbec někdo vyřeší - respektive zda je vůbec jak to vyřešit.

Mě by doopravdy totiž zajímalo, jak v tvých očích vypadá tvůj vysněný AT. Banda lidí bez života, kteří denně od 8 do 4 rána sedí u Skima a čekají, zda náhodou někdo nebude potřebovat? A ještě ideálně zdarma, viď?

Bdělost do pozdních nočních hodin může mít negativní dopad na zdraví člověka, v případě těch, kteří si myslí, že jim budou členové AT po půlnoci skákat, jak si písknou, se tak obávám, že nastavit si lepší spánkový režim je cestou k úspěchu.

Co s tím já osobně hodlám dělat? I kdybych dostával zaplaceno, můj pracovní limit by byl maximálně 8 hodin. Rád bych viděl tebe, až jednou dorosteš brigádovému a pracovnímu věku, jak tu budeš sedm dní v týdnu trávit 10+ hodin v pohotovosti, zda si nějaký František náhodou nebugl auto, protože zneužil /glue.

Věř mi, příteli, že ze svých nahraných 4+ tisíc hodin mám minimálně polovinu odadminovanou a hráči, kteří se k nám staví stejným způsobem jako ty, jsou právě tím důvodem, proč je pro nás demotivující v té hře něco dělat. A přesto tam jsme a dokonce pracujeme po půlnoci, je-li to třeba.

Asi nejjednodušší by bylo tě postavit na naše místo a nechat tě to celé odmakat, bez možnosti jít do IC, se stejnou salvou nadávek a blackmailů, kterých se dostává za odměnu nám.

Jsou dvě věci, kterých si začneš vážit, až dospěješ. Peněz a času. S obojím budeš muset nakládat v rozumné míře. Náš tým doplácí na to, že se skládá z dospělých lidí, jejichž priority jsou daleko výše, než si hráč, který se leda tak ohání vulgaritami - ty - dokáže představit. Ale nevyčítám ti to, taky tam jednou dospěješ. Snad.

Do té doby - věz, že pokud se zajistíš o to, abychom měli jiný důvod ti vyhovět než jen samotnou povinnost, rádi to uděláme. Pokud nám však řešení situace jakkoli znepříjemníš, byť jen nevhodně sepsaným reportem, nečekej od nás, že se tu kdokoli přetrhne.

Samozřejmě očekávám spoustu, dle mého názoru hloupých, argumentů, jako že “naberte novy lidi”, “tak to nedelej kdyz te to nebavi” apod., přesto však doufám, že komunita dospívá s námi a těchto nesmyslů se vyvarujeme.


Powered by LeoSight IFS
LT~60