Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na administrátora Sandlerína

1 2



neznamy#1921

Smazaný účet

13
27.7.2020 20:06, naposledy upraveno 27.7.2020 20:07 uživatelem neznamy#1921

Dobrý den,

Dnešním dnem (27.7.2020) mi byl udělen Admin jail z důvodu Metagamingu (Zjištění vozidla podle SPZ, které nebyly nasazeny.) Počátek akce byl, že jsem měl nehodu (Jel jsem po hlavní silnici cca 100km/h od Alhambry směr IGS a z levé strany vyjelo vozidlo, tudíž jsem mu naboural bok a dojel jsem skoro k auto-opravně, přičemž druhé vozidlo zůstalo stát u benzinky. Ano řeknete si, jak bych tedy zjistil spz vozidla? Odpověď, nabourané vozidlo bylo ke mě natočeno čumákem a i kdyby to ne, tak existuje městský kamerový systém, který bude stoprocentně namířen buď směřem k vjezdu na benzinku či na křižovatku.) Jelikož status vozidla vidíte pouze na blízko a ne na dálku, tak jsem neměl šanci si přečíst , že vozidlo nemá SPZky. Kdybych o tom věděl tak to nezaRPím a nebudu to řešit. Druhá osoba neRPila injuries a damage vozidla (lze dočíst z logu), report byl  podán, hned po tom, co osoba ujela, ale report byl zrušen, protože se po dobu 10-15 min nikdo z A-Teamu neozval (Ano, né vždy mají čas a také i oni si chtějí zahrát a ne jen řešit reporty, to plně respektuji). Takže dle mého názoru, když už se tedy začla řešit ta akce ze dne 22.7.2020 21:21 , která je 5 dní stará, tak si měl pan Sandleríno zjistit, co k tomu předcházelo a jak celá akce vlastně vznikla, protože z tohoto důvodu jsem dostal admin jail pouze já. Kdybych pana Sandlerína neupozornil, že vlastně protějšek během této akce neRPil CAR DM a INJURIES , tak jsem potrestán pouze já a vůbec by se nevěnoval tomu NON RP od začátku akce. 

 

Tuto stížnost podávám za účelem toho, když už se začne řešit věc, tak by se měla projednat od začátku až do konce... je to pouze můj pohled na věc. S jailem bych naprosto souhlasil, kdybych nebyl vzdálen od vozidla a mohl bych si přečíst /ed vozidla. Ze začátku lze vidět jasný NON RP, takže v tomto okamžiku už by měla bejt akce voidnuta. 

Zde přikládám logy :

sandlerino

Hráč

39
27.7.2020 20:27, naposledy upraveno 27.7.2020 20:28 uživatelem sandlerino

Byla na tebe stížnost - Porušil jsi pravidlo - Byl jsi potrestán - Přiznal jsi si porušení pravidel. 

Nahlásil si osobu, která neRPila - Byla potrestána.

 

Kde je problém? Navíc jsi dostal o 10 minut kratší trest.

 

27.7.2020 20:38
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

sandlerino

Hráč

39
27.7.2020 20:40

Ano, mělo. Řešili jsme celou situaci pomocí Discordu. Doložil jsem i logy vozidla, kde administrátor SPZ sundal. Celou věc, aspoň jsem si to myslel, jsme vyřešili v SZ.

27.7.2020 20:41
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
27.7.2020 20:42, naposledy upraveno 27.7.2020 20:56 uživatelem SedliX

Já si dovolím vstoupit do této "stížnosti", protože jsem s Matějem tuto RP akci dnes docela dlouho konzultoval. Z didaktických důvodů si dovolím akci rozdělit na dvě fáze.

  1. Dopravní nehoda
  2. Následné dohledávání záznamů z kamer

1. Dopravní nehoda

 K dopravní nehodě došlo na křižovatce tvaru T. Matěj jel relativně vysokou rychlostí, asi 100 km/h v Octávii od městské policie. V křižovatce mu do cesty vjela Nela ve starším BMW. Bez ohledu na to, jakou jela rychlostí, by ji to pravděpodobně odhodilo, ačkoliv herní mechanismus tak nezareagoval. Přikládám video z crash testů BMW řady pět z toku 1998 - pokud se nepletu, simulace bočího nárazu se provádí při rychlosti 32 km/h.

Nemyslím si, že by nárazy při rychlosti 100 km/h byly banální. Už vůbec ne, pokud dojde k nárazu přídí vozu do středu - z boku je vozidlo nejslabší pro absenci deformační zóny. Proto myslím, že zaRPené zranění neodpovídá nárazu. I pokud by navíc došlo jen k úderu hlavy o sklo, myslím, že v této rychlosti by alespoň ke komoci došlo.

Pokud ne, stejně by auto pravděpodobně dále nikam nepokračovalo.

Pokud můžu, první fázi bych tedy uzavřel tím, že jsme dokázali non-RP injures. Následoval report ze strany městské policie. Pokud by byl někdo report přijal, správně by se měla celá akce od nárazu dále voidnout. Bohužel nikdo z administrátorů nebyl k dispozici, tak akce pokračovala (protože skip může dát jen administrátor, že?)


2. Následné dohledávání záznamů z kamer

Matěj se nechal ošetřit záchrannou službou. Jeho auto bylo při nárazu odmrštěno daleko, takže si nemohl zobrazit /ed druhého vozu účastněného v nehodě. Navíc druhý řidič z místa nehody odjel.

Proto si nemyslím, že by Matěj vůbec mohl zjistit, že vozidlo nemá SPZ.

Dále pokračoval tím, že v rámci vyšetřování dohledal záznamy z kamer. Využil k tomu MDC, kde dohledal vozidlo, které tam mělo uvedenou SPZ. Pokud passive použil kamerový systém, myslím, že se choval správně. Využil herních mechanik, kterých využít mohl k tomu, aby auto dohledal jako na kamerovém systému. Bohužel v MDC (ze zcela pochopitelných důvodů) nemohl zjistit, že vozidlo nemá SPZ. 

Druhou fázi si proto dovolím uzavřít tak, že si nemyslím, že by Matěj mohl v průběhu celé akce zjistit, že vozidlo SPZ nemá a postupoval lege artis. Proto myslím, že jail je neopodstatněný.


@neznamy#5

Ono šlo o to, že vozidlo má přes administrátora sundané SPZ. Ale to MDC neukazuje. A pokud tedy Matěj použil MDC jako kamerový systém, nemohl tuto skutečnost zjistit. 

bit

Hráč

49
27.7.2020 20:57

Ah Shit, here we go Again.

neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 19

Lofanek

Hráč

32
27.7.2020 21:12

@bit

Prosím, aby si sa vyhol zbytočným komentárom.

sandlerino

Hráč

39
27.7.2020 22:26

Zdá se mi to nebo je tu víc Včelek?

27.7.2020 22:31
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~75