Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Restaurace u Elvise - pozvánka na steakové hody.


JustDan

Hráč

25
21.7.2023 21:53

Rádi bychom vás pozvali na nezapomenutelný zážitek plný chutí a lahodných pochoutek na našich nadcházejících Steakových hodů! Připravte se na gastronomickou jízdu, která pohladí vaše chuťové buňky a zahřeje vaše srdce.

Co můžete očekávat?

🥩 Mistrovské steakové pokrmy: Naše kuchařské talenty se chopily pánve a připravily pro vás mistrovské kousky masového umění. Můžete ochutnat rozmanité druhy kvalitního masa, které si zachovává svou šťavnatost a chuť díky speciálním přípravám a grilování na otevřeném ohni.

🔥 Grilování v akci: Dáme vám možnost zhlédnout mistrovství našich kuchařů přímo před očima! Grilování na otevřeném ohni je pro nás uměním, a rádi vám ukážeme, jak se skvělý steak připravuje s láskou a péčí.

🍴 Nejen maso: Kromě skvělých steaků vám připravíme i další lahůdky jako předkrmy, dezerty a pestrou nabídku příloh. Protože víme, že skvělá hostina je o harmonii a vyváženosti chutí.

🎉 Příjemná atmosféra: Naše Steakové hody jsou nejen o vynikajícím jídle, ale i o skvělém společenství. Přijďte s rodinou nebo přáteli a užijte si večer plný úsměvů, radosti a delikátních pochoutek.

🍷 Skvělá vína a nápoje: Nezapomínáme ani na skvělou nabídku vín a dalších nápojů, které dokonale doplní vaši chuťovou paletu a zvýrazní požitek z každého soustu.

Přijďte k nám s chutí a hladem, a my se postaráme o to, abyste se odchýlili s plným žaludkem, spokojeným úsměvem a vzpomínkami na nezapomenutelné Steakové hody.

Těšíme se na vás! 🥩🔥🎉 28.7.2023 v 20:00

Kde nás najdete? - Montgomery Restaurace u Elvise sídlíme naproti Bellevile za nemocnicí.
Co s sebou? - Dobrou náladu a skvělé přátelé.

 

Sindy Blue - Majitelka Restaurace u Elvise.

Tento projekt může být zrealizován díky společnosti CLB.


Powered by LeoSight IFS
LT~21