Nebavia vás staré a okukané emotikony, ktoré máme na LeoSight discorde?
Poďme to zmeniť!
Už dlhšiu dobu mi na disku ležia emotikony, ktoré som navrhoval aby sa pridali, avšak bez odozvy. Poďme komunikovať o tom, aké emotikony by sa mohli pridať na Discord server a hlavne poďme donútiť @Rataj aby aspoň nejaké z nich pridal.
Možno si niekto povie, že to je zbytočné a že Discord neslúži na to, aby sa tam posielali len emotikony. Samozrejme. Avšak myslím si, že ľudia, ktorí používajú častejšie Discord by nové emotikony uvítali a dokázali by ich využívať v mnoho konverzáciách či iných situáciách kedy sa tam ten daný emotikon hodí.
Taktiež posielam fotografiu emotikonov, ktoré som navrhoval aby sa pridali:
Budem rád za akýkoľvek návrh nového emotikonu či iné vyjadrenie názoru.
Nebavia vás staré a okukané emotikony, ktoré máme na LeoSight discorde?
Poďme to zmeniť!
Už dlhšiu dobu mi na disku ležia emotikony, ktoré som navrhoval aby sa pridali, avšak bez odozvy. Poďme komunikovať o tom, aké emotikony by sa mohli pridať na Discord server a hlavne poďme donútiť [user:1] aby aspoň nejaké z nich pridal.
Možno si niekto povie, že to je zbytočné a že Discord neslúži na to, aby sa tam posielali len emotikony. Samozrejme. Avšak myslím si, že ľudia, ktorí používajú častejšie Discord by nové emotikony uvítali a dokázali by ich využívať v mnoho konverzáciách či iných situáciách kedy sa tam ten daný emotikon hodí.
Taktiež posielam fotografiu emotikonov, ktoré som navrhoval aby sa pridali:
Budem rád za akýkoľvek návrh nového emotikonu či iné vyjadrenie názoru.