Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Cluckin Bell - Hledáme nové zaměstnance!


JustDan

Hráč

25
26.7.2023 16:46, naposledy upraveno 14.10.2023 00:32 uživatelem JustDan

Cluckin Bell - Hledáme nové zaměstnance!

Spojte se s nejlepší společností ve fast foodu! Cluckin Bell je zde a otevírá dveře pro váš kariérní růst. Připojte se k našemu týmu a zažijte vzrušující a dynamické prostředí, které nabízíme. Momentálně hledáme nové zaměstnance na následující pozice:

Kurýr převozu hotovosti:

  • Jste rychlí, spolehliví a zodpovědní? Máte rádi adrenalin a cestování? Připojte se k našemu týmu jako kurýr převozu hotovosti. Vaším úkolem bude zajišťovat bezpečný a rychlý převoz hotovosti mezi našimi pobočkami. Nabízíme atraktivní platové ohodnocení a výhody pro vhodného kandidáta.

    Požadavky:

    Spoiler

     

Elektrikář:

  • Máte vášeň pro elektřinu a technické řešení problémů? Jste zruční a zodpovědní? Připojte se k našemu týmu jako elektrikář a pomozte nám udržovat naši infrastrukturu ve špičkovém stavu. Budete zodpovědní za opravy, údržbu a instalaci elektrických systémů. Poskytujeme konkurenceschopnou odměnu a možnost dalšího rozvoje.

    Požadavky:

    Spoiler


 

Kapitán lodě:

  • Máte zkušenosti s vedením lodí a jste nadšený mořeplavec? Připojte se k našemu týmu jako kapitán lodě a využijte svých dovedností v jedinečném prostředí. Budete zodpovědní za vedení našich lodí a zajišťování bezpečného a efektivního přepravního procesu. Nabízíme konkurenceschopné benefity a příležitost pracovat v týmu zkušených odborníků.

    Požadavky:
    Spoiler

Kurýr balíčků:

  • Rychlý a spolehlivý? Hledáme kurýra balíčků, který bude zajišťovat rychlé doručení našich produktů na místo určení. Pokud jste organizovaní a máte řidičský průkaz, připojte se k naší partě a pomozte nám dále rozvíjet naši doručovací síť.

    Požadavky:
    Spoiler

Střežení objektu:

  • Zajišťujete bezpečnost a máte dohlédnout na klidný průběh provozu? Připojte se k našemu týmu střežení objektu a pomozte nám udržovat bezpečnost po okrese Red County. Nabízíme stabilní zaměstnání a vstřícné pracovní prostředí.

    Požadavky:
    Spoiler

Personální oddělení:

  • Máte zkušenosti v oblasti lidských zdrojů a zájem o vedení zaměstnaneckého týmu? Jste komunikačně zruční a schopni efektivně spravovat personální záležitosti? Připojte se k našemu týmu jako personalista a pomozte nám najít, rozvíjet a udržovat naše talentované zaměstnance. Nabízíme atraktivní odměny a možnost růstu v rámci společnosti.

    Požadavky:
    Spoiler

Vedení společnosti:

  • Jsme otevření pro zkušené vůdčí osobnosti, které mají ambice vést a rozvíjet naši společnost. Pokud máte zkušenosti s vedením a strategickým plánováním, připojte se k nám do vedení společnosti Cluckin Bell a společně budujme úspěšnou budoucnost.

    Požadavky:
    Spoiler

Ředitelství společnosti:

  • Máte silné organizační a řídící schopnosti? Připojte se k nám v ředitelství společnosti Cluckin Bell a společně budujme strategie pro naše další úspěchy. Hledáme kreativní a ambiciózní jedince, kteří nás posunou vpřed.

    Požadavky:
    Spoiler

Pokud jste plní energie a vášně pro svou práci a rádi byste se připojili k naší úspěšné společnosti, vyplňte kontaktní formulář či vžběrové řízení pro MNG a HR zde.

Připojením se k našemu týmu Cluckin Bell získáte nejen skvělou pracovní zkušenost, ale také přístup k našim zaměstnaneckým benefitům, jako jsou slevy na jídlo, odborné školení a možnosti kariérního růstu.

Těšíme se na setkání s vámi a přivítání vás jako nového člena našeho týmu Cluckin Bell!

S pozdravem,

Sindy Blue Ředitelka společnosti Cluckin Bell.


JustDan

Hráč

25
22.10.2023 00:30

VELKÁ NOVINKA!

Zaměřujeme se na váš potenciál, ne na zisk!

Firma CLB mění pravidla a otevírá dveře pro brigádníky, kteří touží získat cenné zkušenosti a růst ve své kariéře. Teď není třeba vykazovat minimální zisk. Hledáme vášnivé jedince, kteří budou spolu s námi tvořit budoucnost.

Proč si vybrat CLB:

  • Šance pro Všechny: Bez ohledu na minulé zkušenosti vám nabízíme příležitost.
  • Inspirující Prostředí: Naše firma podporuje tvůrčí myšlení a růst.
  • Společný Úspěch: Jste součástí týmu, který má za cíl dosáhnout výjimečných výsledků.

Jak se přidat:

  • Pojďte k nám: Zažijte společnost, která hodnotí váš potenciál.
  • Bez Omezení: Bez nutnosti vykazovat minimální zisk.

Nemusíte mít bohaté zkušenosti, stačí mít odhodlání a chuť růst. Připojte se k nám a buďte součástí naší inspirující cesty k úspěchu. 

 

Oznámeno dne 22.10.2023

 

Sindy Blue


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024