Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

NOMADS Los Santos


Warren

Hráč

15
27.7.2023 14:52, naposledy upraveno 21.11.2023 09:30 uživatelem Warren

NOMADS Los Santos

Je motorkářský klub založený 28.6.2023

Jedním ze zakládajících členů je prezident klubu Ezechiel Warren.

Původní Warrenova bláhová představa o tom jak by klub mohl fungovat byla prostá a jednoduchá. Chtěl sjednotit všechny nadšence do motorek jako je on sám na jedno místo. Na místo kde by se mohli všichni bavit společně. Což byl sen který měl již od útlého věku kde jeho vášeň k motorkám začala.

Krutá realita na sebe ale nenechala dlouho čekat. Netrvalo dlouho než si uvědomil že sen kterého chce dosáhnout není reálný. Alespoň né legální cestou. Na bedrech měl čím dál tím větší břemeno. Břemeno nedostatku peněz, moci, lidí a fakt že založit si klub není tak úplně jednoduché a bezpečné.

Napjatá situace nemohla vyústit v nic jiného než v to že se musí změnit fungování klubu. Musí se změnit klub sám a to od základů. Ze dne na den se Warren rozhodl rozjet obchody se zbraněmi a výběrem výpalného především v Los Santos.

 

K dnešnímu datu 27.7.2023 má klub stabilní zázemí, vedení a neznámý počet příznivců.

Plány do budoucna? Verbování nových členů, posilování moci a postavení v Los Santos skrze prodej zbraní.

 

| DALŠÍ EDIT SOON |

 

(( Závěrem bych chtěl říct že všichni tady jsme jen lidi co se chtějí především bavit a odreagovat se od reality. Proto bych vás chtěl všechny do budoucna poprosit ať se vyvarujete nějakému zbytečnému provokování ať už IC nebo OOC... mějte prosím rozum a buďte solidární. Budu se těšit na společné RP. Díky a pěkný den! ))

 

27.7.23

18.8.23

Konečně ve větším počtu!

20.8.23

24.8.23

27.8.23

21.9.23

Warren

Hráč

15
23.9.2023 19:42, naposledy upraveno 30.9.2023 10:03 uživatelem Warren

23.9.2023

Od doby kdy byl klub založený ušli nomádi opravdu dlouhou a trnitou cestu. Jednou z nejtěžších zkoušek pro klub a hlavně jeho členy byl fakt že jeden z původních FIRST 9 členů chtěl klub opustit. Byl to Lerry který původně jezdil za klub Sons Of Silence. Klub kterej byl už dávno mrtvej. Věděl jsem že Lerry má bohaté zkušenosti který se nám můžou určitě hodit. Neváhal jsem ani den a už jsem Lerryho tlačil k tomu aby se k nomádům přidal. Nakonec se přidal a byl opravdu k užitku. Byl na něj spoleh a dalo se mu věřit. Po nějaký době si ale přivedl nějakýho kámoše kterýho chtěl vší silou protlačit do klubu. Řekl jsem mu ať ho přivede k seznámení. Už po pár větách s ním mi bylo jasný že někdo jako je ten jeho kámoš v klubu určitě nechci. Prostě jsem s ním vymetl dveře. Od té doby se Lerry choval divně. Až z něj jednoho dne vypadlo to že chce klub opustit. Jeho řeči o tom jak už je na to starej a že má zdravotní problémy se mi nezdáli. Bylo mi hned jasný že je to kvůli jeho kámošovi kterého jsme nevzali. Ještě v ten den jsem svolal všechny členy ke společnému hlasování zda Lerryho pustit nebo ne. Dopadlo to jak jsem předpokládal a jednohlasně jsme se shodli že se Lerryho prostě musíme zbavit. Věděl toho moc na to aby mohl jen tak odejít. Lerry byl celou dobu přítomnej. Hned po bouchnutí kladiva do stolu mu bylo jasný co se teď stane. Jeho výraz si budu na vždy pamatovat. Nebyl vystrašenej ani překvapenej. Byl se smrtí prostě smířenej. 

Lerry někdy si říkám kam až jsme schopni zajít? Kde je ta hranice? Ať už si teď kdekoliv... budiž Ti země lehká. Sbohem příteli!



A teď k veselejším zprávám. Nedávno jeden z našich nejnovějších členů Shawn narazil na skupinku dvou motorkářů z klubu o kterým jsem nikdy před tím neslyšel. Jednalo se o Syna anarchie z Dillimore. Poslední dva mohykáni kteří v tom jejich klubu zůstali. Řekl bych že původně se chtěli jen ujistit zda si nebudeme vzájemně škodit a jít si po krku. Ale to nikdy nebyl a nebude účel nomádů. A stejně takhle jsem to řekl i těm dvoum. Vzhledem k tomu že klub o dvou členech je dost slabej a zranitelnej padlo taky pár vět na téma spojení. Oba vypadají že mají všech pět pohromadě. Nakonec se dohodli že přejdou k nám. Pro jejich původní klub to znamenalo jen jedno a to to že nomádi převezmou chod nad původním klubem který tak zanikne. Dvě mouchy jednou ranou. Klub je o dva členy bohatší a synové anarchie tedy konkurenční klub je tak ze hry.

 

Velká rekonstrukce baru a klubovny 30.9.23

Bar je teď přístupný i "veřejnosti" především preferující hosty kteří přijedou na motorce. Většinou se jedná o přátelé klubu a členů.

23.9.2023 22:38, odstraněno 24.9.2023 17:15 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem

Warren

Hráč

15
21.11.2023 09:29, naposledy upraveno 31.12.2023 15:58 uživatelem Warren

Dělníci... dělnice... soudruzi.

V poslední době nám aktivita frakce poněkud klesá. Zejména z mé strany. Proto jsme se jako členové frakce po debatě rozhodli že nároky k tomu jak se k nám dostat a přidat se mezi nás lehce snížíme. Jelikož mám nahráno X hodin na DayZ RP tak jsem to kvalitou chtěl co nejvíce přiblížit i tady na MTA ale to bohužel není možné.


Každopádně... do frakce jsme my všichni stávající členové investovali svůj volný čas a úsilí a byla by věčná škoda to vše zahodit a vymýšlet třeba něco nového. Věřím že jsme dobrá parta lidí kteří si společné RP užívají a rozhodně v tom chceme pokračovat.

 

 

 

Chceme do našeho RP zahrnout více lidí a ideálně nehrát v komorním počtu jako teď. Proto jsme se rozhodli že dáme šanci jak novým lidem v RP tak i těm "veteránům" kteří si RP motorkáře chtějí zkusit.

Novou možností kterou se lze přidat je jakási OOC domluva předem. Je to především pro ty nové a né tak zkušené hráče kteří by si chtěli RP motorkáře zkusit a třeba se i něčemu v RP naučit. 

 

V minulosti se nám stalo že si lidi založili novou postavu a přes kamarády si tam hned přesunuli motorku helmu a mnohdy i víc. Tomu bych se chtěl vyvarovat a rozhodně bych vám tuhle cestu neradil. Jestli za novou postavu nechcete shánět peníze na motorku a vybavení tak je tu možnost zakoupit si character pass.

 

Co vás jako nováčka u nás bude čekat?

Každý z těchto nováčků začíná na postu který se jmenuje Prospect.

Prospect -> není zatím plnohodnotným členem nomádů. Je to čekatel/kandidát na post člena. Je to zkouškové období kde si vyzkoušíte RP motorkáře a u nových hráčů to především dává ideální možnost naučit se RP trochu víc. Pro nás je to ideální způsob jak si vás "otestovat". Doba trvání zkouškového období je u hráčů různá.

 

Zájemci co by to chtěli zkusit nám můžou napsat na discord pro bližší info.

 

 

Závěrem vám za naši partu přeji pěknej den zdar.

 

2.12.2023

9.12.2023

 

 

31.12.2023


Powered by LeoSight IFS
LT~64

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024