Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rôzne dizajny rádii v aute


EminemEvil

Hráč

9
29.7.2023 00:17

Zdravím :)

 

Napadlo ma, že by bolo docelá dobre ak by auta mali rozlišné dizajny rádii napríklad auto z 90tých až 2010rok by malo dizajn ten čo je teraz no napríklad auta z tých drahšich napríklad porshe, audi r8 by malo iný dizajn rádia napríklad by v tom dizajne bol výstup na jack alebo usb bola by to čisto passive vec, ale point je ten že by radia boli rôzne od typu auta tak jak som uviedol vyššie.

Holub

Hráč

46
29.7.2023 01:34, naposledy upraveno 29.7.2023 01:37 uživatelem Holub

Si tu jen odložím něco, co jsem dělal jako koncept v roce 2016. Kvalita není up-par mým dnešním standartům, ale jako představa toho kam až může vyeskalovat nápad to víc než stačí.

 

Spoiler

 

 

Teď si položíme otázku - proč tohle nikde není? Odpověď je jednoduchá. Zatímco u jiných designů rádia by to za zachování jednotných rozměrů šlo (ale pochybuju, že se do toho bude někomu chtít), u tohohle by to byl takový očistec na zprovoznění, až by to nebylo hezké. Jako nápad to je pěkný, neříkám že není, čistě teoreticky můžeš přispět s texturami k dané věci a pokud by to fungovalo a vyšlo to, tak bys měl i hezký odznáček na profil, ALE to je taková drobnost, co bohužel využije jen pár lidí a to ještě jestli vůbec. Bohužel :c

EminemEvil

Hráč

9
29.7.2023 02:01

 

Máš pravdu ako ľahké to vôbec není ak mi niekedy prepne tak sa o to pokúsim pretože menšie skúsenosti mám, budem o tom najbližšiej dobe informovať keď sa do toho pustím.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~45