Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN|Opakované Porušování Pravidel (NonRP Injuries,Pravidlo 13.15) Permanent @Pakandza| Pokus č.4


neznamy#5854

Smazaný účet

5
1.8.2023 19:45

Ahoj, touto žádostí bych chtěl požádat o unban.

Za co jsem dostal BAN?


Částečné Vysvětlení:

Začlo to tedy tak, že jsem se rozhodl jít vykrást banku s kamarády, zajeli jsem s motorkami dovnitř zadním vchodem. Začli jsme vrtat Sejf, po chvilce dorazily na místo hlídky PSA. Původní plán byl že budeme i vyjednávat, ale to se nestalo jelikož jsme už měli pytle v motorkách a inventáři. Tak jsme se rozhodli nasednout na motorky, jak jsme na ně nasednuli tak jsme se rozjeli a každý se rozdělily v té uličce, já to chtěl vzít přes takovou tu prázdnou restauraci. Jenže to se mi nevyplatilo a stál tam už připravený Gerard_Laroy (Pokud je to jméno špatně napsané omlouvám se.) s jeho KAC PDW. A jak jsem tam chtěl projet tak do mě začal střílet (Měl jsem vestu blue bullet), a jelikož nevím z jakého důvodu jsem vystoupil z motorky, tak jsem se vrhl na útěk pěšky, jenže již zmiňovaný Gerard mě doběhl a snažil se mě tazerem trefit. To se mu podařilo ale díky vestě mě to neshodilo k Zemi. Tak pak vytáhl zbraň a zabil mě s ní. Dal jsem Respawn, a dal jsem F10 a změnil postavu. A poté mi byl udělený perma ban od @Pakandza

Omluva Pakandžovi:
Tenhle odstavec věnuji @Pakandza
Moc se omlouvám za mé chování, je mi jasné že to je nepřípustné chování a byl jsem právem potrestán.

Něco na závěr:
Tak jelikož už jsou ty prázdniny, tak bych je velice rád strávil s touto komunitou na tomto serveru. Budu moc rád za přečtení této žádosti a na finální verdikt určený Pakandžou.
Tuto žádost již píšu po 4. z důvodu toho, že se mi u minulé žádosti nedostalo odpovědi.
Přeji hezký zbytek dne/večera.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní téma (zakládání žádosti bez odpovědi administrátora na předchozí)

Davisek

Hráč

25
1.8.2023 21:12

Nevím jestli za tohle dostanu nadbytečné vyjadřování nebo né, ale na odpověď můžeš čekat opravdu dlouho pokud se jedná o permu. Takže to že čekáš týden a ještě se ti nedostalo odpovědi neznamená, že o té žádosti Administrátor Pakandza neví, jen ještě není rozhodnutý. 


Powered by LeoSight IFS
LT~33