Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Přihláška] MC Helper - Nextx

Nextx

Hráč

5
31.7.2020 01:49

Přezdívka: Nextx

Věk: Úpřimně nechci uvádět můj věk věřejně na fóru, ale 18 mi už bylo, a nemám problém tuto informaci případně pak sdělit na TS3/Discordu.

Zkušenosti: V rámci Minecraftu prozatím žádné.

Komunikační dovednosti: Ano

Mám čas: Hlavně v odpoledních a večerních hodinách.

Další informace o mně:

V rámci Minecraftu jsem upřímně nikdy ještě administrátorem nebyl, a posledně jsem aktivně hrál na Minecraft serveru v roce 2013, ale v rámci Leosightu bych se moc rád k Minecraftu opět vrátil a rád bych se podíval na Minecraft i ze strany A-Teamu. Chci se rozhodně hlásit opravdu jen na pozici Helpera, protože bych se moc rád postupně seznámil s prostředím administrátorského rozhrání v Minecraftu a vrátil k nostalgickým vzpomínkám a podíval se zároveň na změny které se událi za těchto 7 let. Jinak se označuji za celkem empatického člověka, co se snaží pomáhat lidem, baví mě různorodé videohry, a proto si osobně myslím, že by pro mě pozice Helpera mohla být ideální. ^^

2.8.2020 13:31

Po vyhodnocení přihlášky bylo rozhodnuto, že postupuješ na pohovor na pozici MC Helper.