Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[PRODEJ] Mercedes-Benz SL500 R129, dechromed (černé doplňky)


Holub

Hráč

46
4.8.2023 11:51, naposledy upraveno 4.8.2023 12:12 uživatelem Holub

Popravdě řečeno tohle auto se ke mně dostalo vcelku shodou náhod, z čehož vyplývá i prodej - nevyužití. Nabízím k prodeji Mercedes-Benz SL500 R129, rok výroby 1996, v černé barvě. Nájezd 113x kilometrů. VIN kód pro stát San Andreas 15680. Popravdě klasické pětikilo. Jeden z předchozích vlastníků si zjevně přehnaně užíval s fólií, takže cokoliv chromového na autě je pod černou fólií (loga, označení motorizace, chromované lišta na výdech blatníku, lišty na kapotě a v nárazníku). Pro někoho výhoda, pro mě moc ne. Auto se ke mně dostalo s největší pravděpodobností jako bývalý show car - vozidlo bylo bez vyraženého VIN kódu a osazené hydraulikou, zjevně kvůli vizuální stránce. Všechno tohle bylo ještě pořešeno mnou, takže vozidlo již může legálně do provozu a nový vlastník nebude muset řešit nevýhody plynoucí z minulosti vozu. Vozidlo během mého vlastnictví dostalo mimo uvedené i nové pneu a Borbety. Popravdě jsem si pohrával s myšlenkou udělat z auta použitelný show car do denního provozu, ale od myšlenky nakonec ustoupil vlivem vlastnictví jiné Žehličky. Protokol nechám vyhotovit s prodejem, auto momentálně stojí v garáži.

Vozidlo disponuje úpravami. Jedná se konkrétně o konverzi z atmosférického motoru na přeplňování, o které se stará jedno turbo společně s upraveným ECU. Dále vozidlo disponuje odstraněným omezovačem, aftermarket brzdami s vyšším brzdným účinkem, upravené rejdy pro vyšší zámek otáčení (mělo by jít o plus osmu) a aftermarket stavitelný podvozek (byl původně k autu, naštěstí), samozřejmě s poladěnou geometrií (T2). Vozidlo by dle dokumentů, které k němu mám, mělo disponovat samosvorným diferenciálem 1-WAY.

 

Další snímky naleznete níže po rozkliknutí.

Spoiler

 

Cena, za kterou vozidlo inzeruji, je 3 a půl milionů korun. Při skutečně rychlém a férovém jednání je menší sleva možná. Výměna možná za Mazdu RX-7 FD v pro mě odpovídající hodnotě (nižší (tj <10000, ideálně 7 tisíc a níže) VIN kód pro stát San Andreas, ideálně bez jakýchkoliv úprav a zbastlení) . V případě zájmu mě kontaktujte zde, nebo na raymond.brantley@post.ic


Raymond B.

starky1549

Hráč

36
4.8.2023 15:35

Dobrý deň pán Brantley, napísal som Vám na post ohľadom mojej ponuky.
 
M. Nolan.

Holub

Hráč

46
4.8.2023 19:13

Vozidlo bylo k tomuto okamžiku označené jako prodané.


Powered by LeoSight IFS
LT~31