Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podnět pro PSA - podání trestního oznámení na společnost "Ta-Bi Cars"


Jackal

VIP

46
10.8.2023 21:10

Podatel: Donato Ortiz

Věc: Podání trestného oznámení na společnost "Ta-Bi Cars"


Odůvodnění: Vážení členové sboru Policie San Andreas, 
chtěl bych podat trestní oznámení na společnost "Ta-Bi Cars", jenž je nejspíše zastoupena osobami Mario Arez a Josef Lidmila.
Důvodem je podnikání na cizím pozemku, resp. pozemku, který je ve vlastnictví státu a je v současné chvíli na prodej. Jedná se o pozemek, jenž je v katastru veden pod číslem 256.

Taktéž se důvodně domnívám, že daná společnost porušuje zákon č. 50/2021 a to snad ve všech bodech, avšak to jako normální občan nemám jak ověřit, tudíž ani prokázat.

V poslední řadě bych si chtěl stěžovat na nadměrný hluk, který je způsobem příchodem tohoto autobazaru. Od mého přestěhování do San Andreas to už bude pár měsíců a Las Colinas pro mne bylo vždy klidným místem, avšak poslední dny pozoruji zvýšený počet projíždějících aut, kteří překračují maximální povolenou rychlost a i osob motajících se kolem zmíněného autobazaru, zvuky rychle projíždějících vozidel doplňují zvuky túrování motorů, pálení gum a troubení. Toto se často děje i pozdě v noci, po 22. hodině večerní, což, vzhledem k tomu, že bydlím hned naproti a mám doma novorozené dítě není úplně ideální.

Předem děkuji za vyřešení tohoto podnětu.


Záměr: Inspekce společnosti "Ta-Bi Cars" a případné potrestání jednatelů společnosti.

Přílohy: [2 fotografie]

16.8.2023 09:04

Adresát: Donato Ortiz
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Ortizi,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Celá situace bude předána našim příslušníkům, kteří Vás následně vyrozumí o postupu jejího řešení.

S pozdravem

kpt. Ing. Steve Zayas
vrchní velitel Policie San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~32