Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Marek_Snack a Nikola Riegerova


Melonbear

Hráč

18
13.8.2023 03:17, naposledy upraveno 13.8.2023 03:32 uživatelem Melonbear

Zdravím všechny

Přicházím se stížností na Marek_Snack a Nikola Riegerova. Dnes okolo půl druhé ráno jsem se rozhodl jet na mé motorce do SF. Vzal jsem to po dálnici, stalo se toto : https://files.fm/u/h6sk8rzw6  následně jsem si podal report, to mi přijal Keksik, a začali sme dostávat bany :

Dostala ban za Zero Tolerance. Ve videu jde vidět hned několik věcí s čím si nejsem jistý. Hned na začátku si nejsem jistý s tím nabouráním mě ( Dle mého se jedná o úmyslné DM ) , dále ve videu můžeme vidět toto : za mě dost jasné trashRP .

OOC jsme se zbytečně dohadovali o asspulingu, protože jsem si myslel ,že ho provedla. Následně co jsem to napsal tak ho provedl kolega

 

do OOC mi bylo řečeno toto : ovšem žádný status nebyl celou dobu , ani zbraň nebyla vidět.

Třešnička nakonec okrádání bylo prováděno při Peace Time.

 

Jsem si vědom porušení pravidel a s tím souhlasím. Ovšem z jejich Rp jsem měl absolutní nechuť to s nima nějak Rpit ,ale nadále jsem pokračoval ikdyž s měnším zdržováním. 

Za to se omlouvám, z chyby jsem se poučil.

Záměr stížnosti : Touto stížností bych chtěl docílit prodloužení banu, Marek_Snack a Nikola Riegerova.

Melonbear out. 

 

 

 

13.8.2023 16:41

Ahoj děkuji za nahlášení, ban bude oběma hráčům protáhnut.


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo