Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Radim

neznamy#27

Smazaný účet

30
2.8.2020 10:52, naposledy upraveno 2.8.2020 11:33 uživatelem neznamy#27

Zdar párci potřebuju ty expáky rozumíš levlování makačka inspiračka

Představoval jsem se už v několika žádostech tady na portále takže to vemem hopem ja? Já su Radim je mi 20 let pocházím z Moravy... No a vzhledem k tomu že to určitě bude číst i nějaká pražská lůza tak přímo pro ně Morava se nachází v česku a ano máme internet a většina domácností tu má i lednici. Konkrétně kousek od Olomouce a to ve městě Uničov kde taky tvrdě pracuju. No a co dál? Mám třeba jednu ledvinu ta druhá (chybějící) koluje tady na leosightu co by známka takže pokud ji někdo bude mít tak bych ji rád zpátky díky! No a co se týče mých volnočasových aktivit tak to je pochopitelně spánek ve kterým jsem fakt jako špica jó abys věděl. V minulosti jsem se věnoval taky sportům ale teď sportuju jedině tak že si ty sportovní hry zahraju na počítači. Jsem taky velký milovník filmů a seriálů. A to bude za mě asi  všechno víc tě zajímat nemusí tak si užij zbytek dne.

Ještě bych si dovolil takovou mojí radu kterou dávám každým hráčům MTA roleplay... Přestaň erpit ten sex nebo ti vyschne mícha. Za tím počítačem stejně sedí kluk takže jste prostě homoklády a to nelze tolerovat nazdar.

Scor

Hráč

64
2.8.2020 11:29, naposledy upraveno 2.8.2020 11:31 uživatelem Scor

Někdo tu řekl Radimova druhá ledvina?

Prodám ti jednu za 100 kreditos! Víš jak rozumíš a potřebuješ ji takže to budou řádné Stonks | Know Your Meme pro mě. 

2.8.2020 12:16

Čus smažko

Lofanek

Hráč

34
2.8.2020 12:51

Tě péro chcanko

2.8.2020 18:36

"Ještě bych si dovolil takovou mojí radu kterou dávám každým hráčům MTA roleplay... Přestaň erpit ten sex nebo ti vyschne mícha. Za tím počítačem stejně sedí kluk takže jste prostě homoklády a to nelze tolerovat nazdar."

Radim 2020

Amen. 

Musím říct, že jsi mě svým představením velmi pobavil. Je to super, originální a geniální! :)

4.8.2020 07:25
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

nEscafeX

Hráč

26
9.8.2020 01:41

To je ten kluk co je ode mne 33 minut motorovým vozidlem?