Zdravím, chcel by som podať sťažnosť na osobu wolf_cze01#8350, na fórume ako dobre viem tak @neznamy#2103
Dnes po pripojení na discord server TSMP, ako riaditeľka Magistrátu IC som požiadal majitela discord serveru (@neznamy#2103 - očividne sa premenoval) aby dal súčasnému riaditeľovy TSMP majitelstvo discordu. On na to začal/a
(Všetko sa konalo v OOC chatu)
Neskôr sa vrhol/vrhla na moje konanie vo vláde IC:
Tak som na to odpovedal a dostal som neskôr aj odpoveď:
Toto je podľa mňa všetko čisto IC vec, hlavne čo vykonávam ja IC. Tak si myslím to, že toto je čisto OOC urážanie. Ešte som zabudol dodať záver:
Po tomto incidente odišiel/odišla z discord serveru TSMP. To je asi všetko, netreba nič viac dodať.
PS.: Prosím aby pod témou nebolo riešené nič ohladom OAS, mojích IC konaní. Ďakujem za pochopenie.
Zdravím, chcel by som podať sťažnosť na osobu wolf_cze01#8350, na fórume ako dobre viem tak [user:2103]
Dnes po pripojení na discord server TSMP, ako riaditeľka Magistrátu IC som požiadal majitela discord serveru ([user:2103] - očividne sa premenoval) aby dal súčasnému riaditeľovy TSMP majitelstvo discordu. On na to začal/a
(Všetko sa konalo v OOC chatu)
Neskôr sa vrhol/vrhla na moje konanie vo vláde IC:
Tak som na to odpovedal a dostal som neskôr aj odpoveď:
Toto je podľa mňa všetko čisto IC vec, hlavne čo vykonávam ja IC. Tak si myslím to, že toto je čisto OOC urážanie. Ešte som zabudol dodať záver:
Po tomto incidente odišiel/odišla z discord serveru TSMP. To je asi všetko, netreba nič viac dodať.
PS.: Prosím aby pod témou nebolo riešené nič ohladom OAS, mojích IC konaní. Ďakujem za pochopenie.