Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Automatický callsign (vlastní označení vozidla) vysílačky a sledovací zařízení (vlastní název sledovaného vozidla)


21.8.2023 15:47, naposledy upraveno 21.8.2023 15:50 uživatelem Killer14

Ahoj,

Rád bych podal návrh (překvapivě. Poslední dobou to již není mým zvykem) na úpravy automatických callsignů (aby to bylo umožněno i civilům či jiným frakcím) a úpravy sledovacího zařízení (název sledovaného vozidla stejný jako callsign)

Funkcionalitu automatického callsignu si představuji tak, že by fungoval na základě /ed-u (první řádek) s tím, že název callsignu by byl do vysílačky vypsán onen název vedený v /ed-u prvního řádku, ale musí to podporovat maximálně 4 znaky, u delších znaků (kvůli nežádoucímu textu) a u IZS vozidel by se vlastní callsign z /ed-u vůbec do chatu vysílačky nezapsal.

V /ed si do prvního řádku napíšu třeba CC01 a do vysílačky by vystupoval text s uvedeným názvem v několikrát uvedeném přikazu. (CC01; text)

U sledovacího zařízení, když jsem nalazen na nějakou sledovací frekvenci a defaultně se mi ukazují názvy real-time trackovaných blipů jako SPZ vozidel, tak by místo SPZ mohl bejt právě i název vlastního označení taktéž z /ed. Kdyby byl přesažen omezenej počet znaků, ukázala by se zrovna jen SPZtka sledovaného vozidla a nefungovalo by zároveň i automatické označení ve vysílačce. U vozidel mimo frakce by to mohlo jít nějakým přikazem určený k přenastavení sledovacího zařízení.

Píšu to právě proto, že Rataj jednou psal (asi půl roku zpátky, tak to pro jistotu píšu semka, aby se na to nezapomnělo), že to časem zprovozní. Označení by se bralo z vehperms, který je mimochodem také spojen s /ed-em prvního řádku.

Díky za přečtení mého návrhu.


Powered by LeoSight IFS
LT~17

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024