Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představení - GandalfS


GandalfS

Hráč

21
25.8.2023 08:15

Ahoj všem 🙋🏻‍♂️

 

Rád bych se vám zde představil.

Jmenuji se Vítek ale všichni mi říkají Víťo. Je mi 26 let a nyní pocházím z Jindřichova Hradce. Nyní pracuji jako Svářeč , živím se tím víceméně od školy. Každý určitě zná Tatru tak tam jsem pracoval 5 let. Předtím jsem svařoval zemědělské stroje ve firmě Farmet v České Skalici. Jsem vyučený opravář zemědělských strojů. Jelikož doma máme dva staříky (traktory) tak furt mě to k té technice táhne.

 

Mám i nějaké koníčky a záliby i když moc jich není ale i tak mám co furt dělat. Zajímám se o IT , zemědělskou techniku jezdím na různé veletrhy a na výstavy , dále mě baví auta , rally , závody do vrchu a různé srazy např. známý tuning sraz vyškov. Jsem velkým fanouškem Hokeje ať už reprezentace nebo extraligového Dynama Pardubice.

 

Jak jsem přišel k MTA

 

Byl covid a já jsem nevěděl co budu dělat byl jsem od 2009 hráčem Metinu pote jsem začal hrát privátní servery a kdo Metin zná uděláš  full a nemáš co dělat další postavu už se mi ale dělat nechtělo tak jsem se rozhodl že si stáhnu nostalgii GTA:SA a tak jsem hledal soubory ke stažení a v tu chvíli na mě vyskočilo MTA RolePlay zjišťoval jsem si něco o RolePlay a říkal jsem si že by mě to mohlo bavit a tak jsem začal hledat českou verzi serveru do vyhledávače jsem napsal MTA RP CZ a vyskočil na mě leosight tak jsem se rozhodl se připojit. Připojil jsem se v tu dobu na Artheon a začal jsem po nějakém naučení s RP u MP. Co se ale pak nestalo pořídil jsem si konzoli a RP šlo stranou začal jsem hrát různé konzolové hry a časem mě to přestalo bavit. Řekl jsem si že se vrátím na Artheon ale ejhle byl zrušený . Stáhl jsem si Skimo a říkám dam tomu šanci uvidíme. Nechal jsem si oživit trošku základy a začal s RP. Moje RP není v topu ale je na úrovni a tak se furt snažím se zlepšovat.

 

Tak to jsem ve zkratce já :) Mějte hezký den.

Develon

Hráč

40
25.8.2023 14:40

20km ode mě. a Sakra :D 


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo