Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Accusin Huxley


Develon

Hráč

40
26.8.2023 11:25, naposledy upraveno 26.8.2023 11:32 uživatelem Develon

Zdravím , předmětem této stížnosti se stali jak jinak , včerejší převozy Diamantů. Jel jsem v Audi se sundanou SPZ . schoval jsem ji a následně jsme se s kolegou rozhodli že diamanty zkusíme prodat pěšky. Nicméně nám nepřálo štěstí a narazili jsme na hlídku s již zmíněným Accusinem. Co nás napadlo , tak že zkusíme nasednout do auta , nicméně nebyly jsme ani v autech , a co se mohlo stát . Ano . Učiněné Call of Duty , něco proti čemu Dzardys bojuje a potlačuje to v nelegálních akcích. Bez jakékoliv interakce , nějaké Ruce vzhůru , či zastavte , nic. Podotýkám že jsme nebyly ozbrojeni , a nějak je neohrožovali.

 

Já svůj trest dostal a souhlasím s ním, udělal sem kravinu i když jsem chtěl trošku toho RP s policisty. Nicméně , co jsem chtěl to jsem dostal , dostal sem kvalitní RP typu vykropeno. Byl bych rád kdyby tento hráč a jeho spolujezdec kterého sem bohužel nedokázal dohledat , ale Accusin ho jistě rád označí aby byly potrestání za Call of Duty prováděné na serveru jež si zakládá na RP. Děkuji předem.

 

Galpix

Hráč

19
26.8.2023 13:19

Ahoj, rád bych ti podal nějaké vysvětlení a vyjádření ze strany policisty, který tak učinil.

Jak jistě víš, ty a ještě jedna osoba jste byli v kanálech kousek za prodejem Diamantů v Los Santos přičemž my byli nad tebou, ty si stěžuješ zejména na střelbu po vás mimo vozidlo.. Rád bych podotkl že střelba byla zahájena až po vašem nasednutí do vozidla a nebyla směřována na Vás, ale do kol, což se také povedlo a zamezil jsem Vám odjezdu, nikoho jsme nezranili, rozhodnutí bylo na místě jelikož jsme k Vám neměli možnost přijít vozidlem, jak jsem již zmínil, my jsme byli nad kanálem, vy v něm. Pokud stále trváš nad tím že střelba byla směřována na Vás, určitě bys neutekl ale dostal pár ran do zad při úspěšném pokusu o útěk. Více ti k tomu bohužel nedokážu říci a budeme muset vyčkat na vyjádření administrátora, označit policistu který byl se mnou na místě nejsem schopen, jelikož neznám jeho nick na fóru.

Develon

Hráč

40
26.8.2023 13:23

Bohužel rány přišli ještě než jsme do vozidla stihnuli nasednout , respektive já osobně . Nicméně , berme v potaz to že jsi že jsi střelbu zahájil. Ale kde je nějaké upozornění ? do dvou civilistů u kterejch si nejsi jistej zda páchají trestnou činnost? Rozstřílíš auto každému kdo stojí tam kde by neměl ?.

 

Galpix

Hráč

19
26.8.2023 13:33, naposledy upraveno 26.8.2023 13:33 uživatelem Galpix

Rozhodně ne, nikdo by nezahájil palbu po někom jen tak. 
Ovšem je dobré zdůraznit, že vy jste dokonce hlídkám ujížděli ještě před samotným učiněním střelby do kol.

Více ti k tomu nemohu dodat, vyčkáme na vyjádření vyšší moci.  



Develon

Hráč

40
26.8.2023 13:36

dobře , nicméně i tu si dovolím oponovat , určitě těch aut jezdí více , spz jste neměli , tím to zůstalo jen na tmavě zelené audi. Kolik jich asi tak může jezdit. To není oprávnění automaticky střílet. Kdyby jste ty zbraně namířili a pokusili se o RP , neřeknu nic. Ale Nothing, Still COD

9.9.2023 21:36

Hodilo by se mi videiko k týhle akci. Protože už si to moc nepamatuju.

@Develon @Galpix

Develon

Hráč

40
9.9.2023 21:38

Já nenatáčel , myslím že policista to video má. Snad. nicméně i z logu jde vidět že tam nebyl pokus o RP s námi a jen střelba.

 

Galpix

Hráč

19
10.9.2023 00:59

Omlouvám se za pozdní odpověď, všiml jsem si upozornění až teď.
Bohužel video nemám.

3.10.2023 19:49

Ahoj, jelikož nemáme videiko a já si toho moc nepamatuju tak se to řeší poměrně špatně. Budu to tedy řešit jen na základě toho co jste mi poskytly tady, a na základě domluvy s dalším členem AT.

Na jednu stranu chápu, že se Develonovi nelíbí střelba v moment kdy utíkal. Na druhou stranu sama moc dobře vím, že to byla rychlá akce.
A změnilo by se něco, kdyby na vás zakřičeli? Ano, neměli by totiž čas na vůbec nic jiného(což by irl nedávalo smysl, mohli by udělat oboje zaráz). Protože pokud by napsali i jen "Hej, stůj!" už byste jim seděli v autě a utíkali jim.
Takhle měli PSA možnost reagovat alespoň tímto, což se ale stejně neukázalo v jejich prospěch - jelikož jste utekli bez větších zranění.
Galpix má poměrně dost hodin, a banů má pomálu. Takže vzhledem k historii mi přijde zbytečné mu ji kazit banem.

Tímto tuhle stížnost zamítám, bany nerozdám.
Děkuju za trpěllivost, nějak se nám to tu protáhnulo.


Powered by LeoSight IFS
LT~85