Název frakce: Russian Mafia
Typ frakce: Mafie (Nelegální)
Zakládající členové: Prozatím jen já, Rose Wolf. IC o tom nikdo nebude vědět, pak si někoho vyberu jakožto spolumajitele mafie.
Startovní kapitál: 90000
Popis frakce: Jak již z návu vyplývá, tak se jedná o ruskou mafii. Pokuď nevíte co mafie dělá tak to jsou klasiky - vydírání, vykrádačky, vyhrožování, spory s policíí, únosy, prodej drog atd.. Potřebovali by jsme jen duty, což je - AK-47, Deagle. Frakční auta by nebyla třeba, každej člen mafie by jezdil svým osobním autem, dále sídlo bych ukázal majitelovy nebo adminovy, ať to pak policie nezmetuje, kdyby se to náhodou vytvořilo. Drogy by jsem financoval ze svého, jakožto boss mafie. Toť vše, piště sem svoje souhlasy, nesouhlasy na frakci.
**Název frakce**: Russian Mafia
**Typ frakce**: Mafie (Nelegální)
**Zakládající členové**: Prozatím jen já, Rose Wolf. IC o tom nikdo nebude vědět, pak si někoho vyberu jakožto spolumajitele mafie.
**Startovní kapitál**: 90000
**Popis frakce**: Jak již z návu vyplývá, tak se jedná o ruskou mafii. Pokuď nevíte co mafie dělá tak to jsou klasiky - vydírání, vykrádačky, vyhrožování, spory s policíí, únosy, prodej drog atd.. Potřebovali by jsme jen duty, což je - AK-47, Deagle. Frakční auta by nebyla třeba, každej člen mafie by jezdil svým osobním autem, dále sídlo bych ukázal majitelovy nebo adminovy, ať to pak policie nezmetuje, kdyby se to náhodou vytvořilo. Drogy by jsem financoval ze svého, jakožto boss mafie. Toť vše, piště sem svoje souhlasy, nesouhlasy na frakci.