Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Nathan Clarkson.


27.8.2023 00:31, naposledy upraveno 27.8.2023 00:32 uživatelem Zchovankyo

Čauko, 

tímto krátkým příspěvkem bych chtěl nahlásit hráče Nathan Clarkson. Nabyl jsem podezření, že se hráč dopustil porušení pravidla powergamingu, kdy vytáhl zbraň KAC PDW z pod sedačky řidiče (Audi A8) (Mercedes S500) a následného schování zbraně pod košili, kde prý "není vidět" - soudě dle jeho statusu. Níže přikládám část logů a screenshot hráče, pod to také odkaz na logy pro administrátory. 

Díky. 

 

https://leosight.cz/logs/v7ZMiI4vBM

27.8.2023 00:35
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
27.8.2023 00:36

Děkujeme za nahlášení. V zítřejších odpoledních hodinách se tím hodlám zabývat. Prozatím tohle zamknu. Pro další informace tě budu nejspíš kontaktovat na Discordu.  

Shade

Hráč

49
27.8.2023 00:39

Abych ti odpověděl jako součást toho "Strašně důležitého gangu" My jsme tam přijeli, protože nám někdo neustále najíždí No Fear do naší oblasti a dělají tam blbosti před třemi až čtyřmi lidmi..Tak jsme to jeli oveřit, zda to nejsou oni. Vy automaticky Arogantní level vyjadřování a vyhrožování. Poté to nesmyslné vytahování KAC PDW z Podsedačky vozu..A zastrčení si jej pod košili. Jak si říkal, chyby dělá každý, to ano. Ale určitě by si v tuhle situaci měl víc myslet než činnit. KAC PDW pod košilku neschováš. Kor ten váš No fear z toho..Kdy tam kolem vás dvou chodí čtyři motorkáři a vy jste uplně v pohodě a ještě vyhrožujete..Je mi vás líto chlapci.

27.8.2023 15:25

Vzhledem k předchozím problémům mezi Sovietem a Nikolasem jsem se rozhodl si stížnost přebrat jako globální admin. Nikolase opravdu shledávám vinným z porušení pravidel o PG a potrestám ho náležitě k jeho historii i vážnosti porušení.


Powered by LeoSight IFS
LT~46