Už názov návrhu hovorí o čom asi bude tento návrh ale zhrniem to v skratke.
Kúpil som si garáž, na ktorú som chcel dať digitálny zámok aby mi to uľahčilo odomykanie/zamykanie.
No prichádza fakt, že digitálny zámok sa viaže čiste na pôvodný elevator do interieru, ktorý má pri držaní ALT-u názov.
A preto prichádzam s návrhom aby sa pôvodné elevatory a pridané elevatory na vozidlo viazali jedným zámkom, poprípade pridať dáky príkaz, ktorým by sa dalo toto viazanie vypnúť/zapnúť, nakoľko si nie každý praje odomykať naraz aj pôvodný elevator a aj elevator na vozidlá. Považujem momentálny stav toho digitálneho zámku za bug, takže neviem či to má byť návrh alebo skôr bug report. @Rataj
S pozdravom,
LegitZett 2k23
Už názov návrhu hovorí o čom asi bude tento návrh ale zhrniem to v skratke.
Kúpil som si garáž, na ktorú som chcel dať digitálny zámok aby mi to uľahčilo odomykanie/zamykanie.
No prichádza fakt, že digitálny zámok sa viaže čiste na pôvodný elevator do interieru, ktorý má pri držaní ALT-u názov.
A preto prichádzam s návrhom aby sa pôvodné elevatory a pridané elevatory na vozidlo viazali jedným zámkom, poprípade pridať dáky príkaz, ktorým by sa dalo toto viazanie vypnúť/zapnúť, nakoľko si nie každý praje odomykať naraz aj pôvodný elevator a aj elevator na vozidlá. Považujem momentálny stav toho digitálneho zámku za bug, takže neviem či to má byť návrh alebo skôr bug report. [user:1]
S pozdravom,
LegitZett 2k23