Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlášení hráče Vojta Brown | Water evading


Streexy

Hráč

23
29.8.2023 14:45

Ahoj,

Takže, začalo to tím, že jsem měřil rychlost u karavanů mezi Montgomerry a Blueberry, zde projela čerá Audi S4 s SPZ 101 0101 ( samozřejmě zaregistrované na osobu Vojta Brown ), Audi jela v poměřně nízké rychlosti, tudíž jsem jí nechal jet dál, po asi minutě Audi projela v rychlosti asi 200 km/h, tudíž jsem se po Audi rozjel, projela radar vyli u MG, severní cesta do PC, poté jsem ztratil vizuál, vrátil jsem se tedy na mé měřící místo a měřil jsem dál, 5 minut jsem měřil a najednou, co nevidím? Černá Audi S4 s SPZ 101 0101, projela okolo mě zase v 200 km/h, rozjel jsem se po ní, co se stalo? Vizuál byl ztracen, dobrá už jsem byl lehce naštvaný, chvilku jsem tu Audi hledal po Red County a dokonce i úspěšně, Audi stála i s řidičem u vil Montgomerry, zajel jsem před Audi, zahlásil ať si vystoupí, řidič po 30 vteřinách začal startovat a pokoušet se ujet, v tu chvíli jsem vytáhl glock z okýnka a prostřelil přední pneumatiku, už nevím jakou, hráč pokračoval na benzínku do MG, dál už mám i klip ZDE. Na klipu je vidět jak se mi řidič snažil ujet, v polovině klipu je vidět jak zajel i s autem do vody a ihned v okamžiku vystoupil a začal utíkat vodou což je vidět na následujícím klipu ZDE.

Na klipu je taky vidět jak Milan Uzdichcal skáče do vody s tím že hráče chytí... ( To je vidět na druhém klipu )

To bude asi tak něják vše.

Všem kteří si toto téma čtou přeji hezký den.

- Streexy.

2.9.2023 03:48

Ahoj,

water evading bych v tom úplně nehledal, z klipu lze vidět, že nebylo hráčovým úmyslem do vody skočit dobrovolně - no a ve chvíli, kdy se nachází ve vodě, už zkrátka má legitimní možnost vyplavat na druhý břeh.

Přesto však mohl hráč reagovat adekvátně, do historie trestů mu připíšu kratší ban, který snad ani nepostřehne, nicméně pro nás to bude dosti informativní záležitost.

Díky za nahlášení.


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024