Dobrý den.
Rozhodl jsem se z finančních důvodů prodat svoji Toyotu Supru mk4
Vozidlo je ve velmi dobrém a sériovém stavu. Je skvělá jak daily tak na víkendové ježdění. Drifty jsou pro ní denní chleba. Má nádherný zvuk a japonského ducha. Přikládám foto:
- VIN: 58XX.
- 2JZ 3.0 GTE 260hp
- 0-100 za 2.9s
- Maximálka 250-260 Km/h
- Šedá matná
- Originál JDM
Vzor příhozu:
Jméno a příjmení: (Vaše IC jméno)
Přihazovaná částka: (XXX XXX Kč)
Kontakt: (Váš IC kontakt - telefonní číslo)
Nedodržení vzoru automaticky znamená neplatný příhoz! Začíná se na částce 4.000.000 Kč, minimální příhoz 100.000 Kč. V případě, že mi nebude finální částka vyhovovat, si vozidlo ponechám. Kdo nabídne nejvíc a nejrychleji, je vozidlo jeho a možná něco slevím při rychlém jednání. Aukce potrvá než se jednomu z výherců ozvu. Přeji hodně štěstí všem zúčastněným.
Jamal Jackson (IC tel: 371774)
Dobrý den.
Rozhodl jsem se z finančních důvodů prodat svoji Toyotu Supru mk4
Vozidlo je ve velmi dobrém a sériovém stavu. Je skvělá jak daily tak na víkendové ježdění. Drifty jsou pro ní denní chleba. Má nádherný zvuk a japonského ducha. Přikládám foto:
- VIN: 58XX.
- 2JZ 3.0 GTE 260hp
- 0-100 za 2.9s
- Maximálka 250-260 Km/h
- Šedá matná
- Originál JDM
Vzor příhozu:
Jméno a příjmení: (Vaše IC jméno)
Přihazovaná částka: (XXX XXX Kč)
Kontakt: (Váš IC kontakt - telefonní číslo)
Nedodržení vzoru automaticky znamená neplatný příhoz! Začíná se na částce 4.000.000 Kč, minimální příhoz 100.000 Kč. V případě, že mi nebude finální částka vyhovovat, si vozidlo ponechám. Kdo nabídne nejvíc a nejrychleji, je vozidlo jeho a možná něco slevím při rychlém jednání. Aukce potrvá než se jednomu z výherců ozvu. Přeji hodně štěstí všem zúčastněným.
Jamal Jackson (IC tel: 371774)