Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Mufasa Raider


Davisek

Hráč

25
1.9.2023 23:28

Dobrý věčer vespolek, dnes zde píši stížnost na hráče Mufasa Raider. Celková akce, která se rozrostla až do takového bodu, kdy už hráč Mufasa Raider, tak nějak rezignoval z RP při čemž spamoval nesmysli do OOC.

1. Urážka člena AT 
Zde zasílám kousek logu, kde hráč uráži člena AT přesněji Keksika. Důvod této urážky byl ten, že Kekik mu negativně odpověděl na jeho " stížnost na PSA " .

2. Urážka hráče

Zde je dalši ukázka urážení hráče, tedy přesněji mě. Né každý to může brát vážně nebo jako urážku, ale já se po těchto zprávach od hráče cítim velice špatně.

3. Vytváření OOC situace

Už od počátku celé RP akce, která zavinila tuto stížnost, hráč Mufasa Raider odmítal jakého si většiho RP nebo spíše celou dobu spamoval do OOC a snažil se vytvořit OOC situaci. Zde zasílám celý log, kdy celá RP akce začíná v 22:20:24 kdy ho jednotka ART zastavila ke krajnici  - LOGY , LOGY 2.0 ( celý log nechám dostupný i pro uživatele, kteři nejsou členy AT ) Při LOGY 2.0 můžeme vidět už na konci, kdy jsem hráče Mufasa Raider dával do cely, moje lehké znechucení a už takovou aroganci vůči hráči, ale hráč mi opravdu znechutil celý večer a byl to tak nějak důvod, proč jsem nepočkal na report ve hře ale podal jsem si ho radši na forum.

4. Video

Zde zasílám i videjko, které vedlo vlastně k tomu, že si hráč Mufasa Raider podal report na to, že jsme prý neerpili náraz v 80 Km/H - viz. jak lze dočist v logách. VIDEJKO 

5. Troll

Všichni asi bereme Mufasu jako takovou " Legendu " nooo... leč tato naše legenda dost při RP trolí. I když to na první náznak tak nevypadá, při vícero interakcí s osobu vždy to končilo takhle nebo podobně . Osoba se do OOC může celou dobu dohadovat s členem AT, leč ten přeci nikdy pravdu nemá a má jí jen Mufasa.

6. Závěr

Asi díky všem co si to dočetli až sem a hlavně členovi AT, který celou stížnost bude řešit. Doufám že osoba zůstane náležitě potrestána a tak.
Hezký večer přeji

 

- Wytrych out

 

2.9.2023 03:52

Ahoj, hráč byl potrestán, díky za nahlášení.


Powered by LeoSight IFS
LT~29