Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představení Davis


Davisek

Hráč

25
4.9.2023 16:12, naposledy upraveno 5.9.2023 09:00 uživatelem Davisek

Ahoj všichni,

dneska vám zde představím sebe jak i svůj živůtek. Jmenuji se Jakub a někteří z vás mě možná znají pod přezdívkou Davis, nebo spíše pod mým herním jménem, Wytrych. Asi bych začel od toho že v  říjnu oslavím krásných 17 let a ano vím, jsem zatím dost mladý, ale tak všechno má svůj čas. Jsem rozený a hlavně hrdý Polák, ačkoli jsem se později přestěhoval do malého města Štětí, ve kterým bydlím do dnes.

Momentálně jsem druhákem na střední škole, kde se věnuji oboru IT. Tento obor jsem si vybral hlavně kvůli tomu, že né vše mě baví a když mě něco opravdu nebaví, tak to dělat na sílu rozhodně po celý zbytek žiota nehodlám. Plusem tohoto oboru, jak i školy na kterou chodím je vlastně to, že nemusím dojíždět jak ostatní X desítek kilometrů ale mám to přímo pod domem.

Mým nejoblíbenějším koníčkem v poslední době je strávení volného času před počítačem. Mám za sebou období, kdy jsem se více věnoval venkovním aktivitám a "chlastačkám," ale teď už jsem se dostal do fáze, kdy si radši strávím čas v pohodlí domu, kouknu na filmy a něco zahraju, než ležet někde ožralej. 

Můj čas který při počítači trávím a v poslední době hlavně na skimu je tím, že chci taktéž utéct z reality. Nejsem typ člověka co vám tady bude brečet, jak to má v životě těžké apod. Na Leosightu vlastně působím už od Vánoc 2022 a i když do dnešního dne se za své působení nesmírně stydím. Takové hlouposti co jsem vyváděl... a taky to skončilo právé i s permabanem, který mi naštěstí Dzardys udělil, čimž mě ponaučil a já si vzal cenou lekci.

Můj vztah k programování je stále ve stadiu začátečníka, ale snažím se ho naučit. I když je to náročné a občas frustrující, tak i přesto je to něco, co mě baví. Sice nejsem tady expert, jako někteří uživatelé či admini tohoto fóra, ale tak třeba se jednou na takovou úroveň dostanu.

Tím bych zakončil své krátké představení. Rád se dozvím více o vás všech a těším se na společné chvíle v digitálním světě a také na to, co mi dodatečně napsané odstavce o mém zdraví, mé práci v Leosightu, herních zkušenostech a osobním životě prozradí.

- Jakub out


Powered by LeoSight IFS
LT~17