Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Omluva Pudingovi


Adlonosram

Hráč

10
6.9.2023 22:40

Se chci omluvit že jsem tě nahlásil na stížnost na AT. Ten den jsem byl hodně naštvaný a uleteli mi nervy. Nechci být tady brány jako nějaký **** nebo tak. Je mi to fakt líto co se dělo ve středu na těch stížnostech. Takže tak je mi to líto a chci za to omluvit.

7.9.2023 07:04

Ahoj, nejsi psaný jako majitel frakce. Majitel frakce podal tuším v úterý nebo dokonce v pondělí report, že potřebuje změnit název frakce, původní název byl Amazon či AMAZON. Já jsem mu jen jasně vysvětlil, že ten název Amazon není úplně ok a že mu to tedy pozměním včetně zkratky. Ten název frakce co máte teď vymyslel tvůj kámoš, tak si to příště pořešte mezi sebou a nemusíte být hned agresivní. Jinak nechápu ani proč dáváš stížnost, když z našeho pohledu ti stejně nemůžeme pomoct, nejsi psaný jako majitel a tudíž s tebou žádnou změnu ani probírat nebudeme. Totální tragédie s Vámi cokoliv někdy řešit, report na 2 minuty. V reportu jsem nenašel ani jak bude vypadat nový název frakce ani jaký ID frakce se bude měnit. Ještě vidím, že jste nejspíš nováčci, což normálně při takovým počtu reportu ani nestíhám vnímat vám vyjdu vstříc a dávám Vám i radu, že ten název není úplně v souladu. Protože mi je úplně jasný, že nějaký IC zákony vám zatím nic neříkají.

7.9.2023 10:50

Takže za prvé nikdo nám neřekl ani to není nikde napsaný proč bychom si nelohli pojmenovat firmu tak jak chceme a za druhé admin co změnil název tal prostě jen přišel změnil název a odešel bez toho aniž by řekl proč to vadí a za třetí Adlonosram není žádný nováček má nahráno 800 hodin a za čtvrté, tato hra má tak extrémně toxickou komunitu a extrémně arogantní admin team že to je až na blití, a admini nemají úctu k hráčům a jsou jak už jsem zmiňoval, arogantní.

 

Matbrok

Hráč

113
7.9.2023 11:09

Pokud máš důkazy k té aroganci, vše napiš sem.

Jackal

VIP

46
7.9.2023 11:10

Já se teda omlouvám, že jdu přispět do této diskuze, pro většinu lidí, naprosto zbytečnou informací, ale jak jsem posílal už v samotné stížnosti:

Takže ano, zakázáno to je, jak ICly, tak se s tím Rataj snažil něco dělat i OOCly, tak se tu nesnažte tvrdit, že to nikde není psáno a jak je Pakandža zlej jen proto, že Vám pomohl od problémů, jak IC, tak OOC.

7.9.2023 11:42

Golfíku, s tebou nikdo neřešil změnu názvu frakce. Hoď sem prosím tě logy z toho jak to probíhalo. Navíc je u mě známý, že já nepotřebuju report k tomu abych i něco dovyřešil mimo a pokud máte i zpětně něco k reportu, jsem u vás nahned.  Ovšem mě zaráží vaše chování, které se právě přibližuje k tomu jak ty říkáš toxická komunita. Ta stížnost vznikla nejspíš na základě zamítnutého reportu, nejste majitelem prostě. Navíc pokud se nepletu, já vám to doslova i vysvětloval jak to funguje, pokud se jedná o tu super čupr frakci, kde je hned několik majitelů. Prostě je jen jeden napsaný jako majitel a přes toho to řešte. Fakt se bavím z čeho všeho dokážete udělat velblouda. Majitel frakce je registrovaný 12.8.2023, takže pokud nemá informace od Vás, těžko bude vědět hnedka všechno. Pokud někdo uzná za vhodné, ideálně tohle uzavřít ať tu nevzniká spam.


Powered by LeoSight IFS
LT~50

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024