Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

dobrej tady stižnost


rudaneka122

Hráč

10
8.9.2023 17:39

Dobrej tady mam stižnost 

na dva adminy(Puding,dzardys nwm jak se to piše,)

jakoby oba jsou v pohodě dokud proste maj blby nalady 

třeba dzardys dava divně dlouhe bany ani moc se nedivim že měl jako mezi prvnimy 1000banu když dava všem ban na jaku dobu a jemu jedno to že skimo je top to mu je jedno hlavně že dostane ban pak jeste to že mě sere v tom když neco potřebuju na report sem prvy tak čekam i pul dne a jsou tam adminy ale neřesi nic taky proč 

ale taky nechapu někdo da do skima 1000kc vis co ma firmu a někdo mu da CK firma pujde do crachu a co pak typek přišel o litr a pak jakoby co nikdo to neřesi je to vsem jedno lebo zarabaj vic  

 taky moc miluju že vim že sem dilino na ERPeni ale taky nechapu že policajti nemusi erpit mužou cokoliv a jsou svaty neřikam nic ale dost lidi taky potvdi to že když do nich napalim třeba autem ve 200km/h a typek zatočil a začal houkal RP nikde report to sem kašlal a nechal se nemam dukaz ju ale stejnak proste i kropit je nema cenu když zaerpi že maj vestu a kloubouk!! bacha ten kloubouk je neprustřelna vec ani tank ji neprostřeli 

pak miluju že admin by měl řesit od toho je admin ne ale to je pak jedno že když pak jsou skoro den na skimu bez služby 

 

 

 

                                                                           jestly jsi to dočetl a mam v něčem pravdu hoď                                                                               tam plus dik 

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
8.9.2023 18:00

Můžeš mi prosím napsat, na co že si tedy stěžuješ..? Úplně se ve stížnosti nevyznám.

8.9.2023 18:00, naposledy upraveno 8.9.2023 18:02 uživatelem AsiLucker

Osobně jsem názoru že admin nemusí report přijímat hned co se mu rozsvítí že tam je. Ne pokaždé musí mít náladu a nervy na to se zaobírat s určitými reporty kteří podají lidé kteří jsou tak trochu "-----------" (domyslím si to, nechci nikoho urážet)

Co se banů od Dzardys a celkově všech členů AT týče, tak si myslím že jsou až moc obezřetný (nejsem si úplně jistý zda jsem určil správné slovo ale jistě víte co chci říct).

Určitě by mohli být přísnější. 

" odpovídám ti jen na toto protože mě absolutně tvoje >stížnost< nebavila číst a proskočil jsem ji očima jen v  určitých pasážích. 

Mersfitz

Hráč

12
8.9.2023 18:14, naposledy upraveno 8.9.2023 18:14 uživatelem Mersfitz

Tohle má být stížnost na Puding a Dzardyse? A co je na tom stížnost? Mě to spíš připomíná směsici všech různých tvých rádoby poznatků. 

Pokud chceš podávat stížnost, tak jí napiš aspoň čitelně, protože číst tohle byla bolest. 

SilveR

Hráč

34
8.9.2023 18:38

Ahoj, vyjadrím sa ti k tomu namiesto admina z pohľadu hráča. 😅

..na dva adminy(Puding,dzardys nwm jak se to piše,)"

Sťažnosť píšeš na dvoch členov A-Teamu a pritom sa v celej "sťažnosti" spomenieš iba Dzardysa. 

,,jakoby oba jsou v pohodě dokud proste maj blby nalady"

Prečo sa sťažuješ keď povieš že sú v pohode, následne to zmeníš na to že tresty dávaju dlžku banu od ICH nálady. Každý vie, že niektoré dní nemáme vôbec náladu alebo sme nahnevaní. Nevidím dôvod sa potom na to sa sťažovať. Dĺžky banov sa väčšinou aj tak odvíjajú od tvojej historie a podľa toho čo tam máš alebo od toho aký závažný problém spáchaš a komu tým zhoršíš pôžitok z hrania. V tvojom prípade to je DM + Užasné kvalitná RP komunikacia. Mám namysli ,,Mrdko šašku jeden černej"+ chlapcov následne zrazíš a neerpíš vlastne nič. Takže byť tebou sa moc nečudujem, v ,,žiadosti o unban" si napísal ,,narazil sem vas kvuli tomu že nemam FPS dobry jakoby no plus co bych měl erpit když motorka važi tak 70kg-200kg a tak auto vic jak tunu nebo tak tak nwm nwm". Musím uznať výhovorká taká adekvátna k človeku čo má nervy pri hre...😅 Ver tomu keby máš FPS dropy alebo malo FPS tak je to na tom videu vidno. Presnejšie ide o video ktoré ti už Puding posialal 2x  tak ti ho pošlem 3ti krát lebo do tretice to možno pochopíš. ((https://streamable.com/ln5edo )). Motorka čo si narazil váži cca 219kg. Takže by vozidlo určite hentak nereagovalo a tvoje telo v aute tak isto. Nábuduce keď chceš niekoho zraziť, tak ti radím kvalitne to zaerpiť. aby si neznepríjemnil inému hračovy pôžitok z hry. 

To by sme mali vyriešenú tému ,,Dlžky banov + tvoj ban"

 

Prejdeme na tému ,,Majetok + CK"

Sťažuješ sa na adminov a zrazu sa sťažuješ na systém peňazí ktorý server obnaša. 

Ak si chceš vybudovať firmu, tak doporučujem sa vyhýbať CK Podmienkam + CK. Aby ti firma nešla do krachu, ďalej je tu možnosť dedičný list ktorý keď spíšeš tak môžeš niekomu po CKčku svoj majetok dať. Takže majetok nemusí ísť do krachu tak ako si ty myslíš. Server není zodpovedný za to čo ty s kreditmi robíš a nenesie zodpovednosť za TVOJ majetok. 

Koniec témy ,,Majetok + CK" 

Pokiaľ nejaký policajt porušil pravidla, doporučujem ti stiahnuť si klipovací/natačací program, následne si dať report alebo spísať stiažnosť tu na webe v sekcií ,,Stížnosti a nahlášeníTaktiež si zvolil zlú sekciu stiažnosti mal si ju napísať do sekcie ,,Stížnosti na AT

,,pak miluju že admin by měl řesit od toho je admin ne ale to je pak jedno že když pak jsou skoro den na skimu bez služby "

Admini sú v hre na to aby riešili problémy ale sú tam taktiež na to aby si oddýchli tak ako ty, tak ako každý. Niesu to roboti ktorý majú furt takú istú náladu na riešenie reportov. Ver mi že keby si admin, ani ty nemáš furt chuť brať reporty atď...

 

Dúfam že som ti všetko rozumne vysvetlil a snáď si to pochopil. 

S láskou SilveR. ❤️

 

 

 

8.9.2023 21:26, naposledy upraveno 8.9.2023 21:28 uživatelem Dzardys

Zdravím tebe i tvá nevymáchaná ústa. Já jsem nějakej Dzardys, kterého si bereš v této stížnosti poněkud nevhodně do úst a špiníš jeho jméno svými, dle mého názoru opravdu až mnohdy přidrzlými, dojmy.

Ujasníme si do začátku nějaká fakta, s těmi já rád pracuji. V době psaní této odpovědi mám na svém kontě rozdáno přesně 3300 banů. Budu transparentní, je to několikanásobek kohokoli jiného v celém AT. V aktuální chvíli jsem v AT nějakých 741 dní (nedávno jsem slavil dva roky 🎉) a právo na ban přišlo o měsíc později, takže nějakých 711 dní v aktuální chvíli. Zprůměrujeme-li to na počet banů na každý jeden den, jsme na nějakých 4.6. Ale samozřejmě byly dny, kdy nepřišel ban žádný, a byly dny, kdy těch banů přišlo třeba dvacet.

To ale nebyl flex, to byla trocha matematiky, aby ses zamyslel nad tím, co je ten nesmyslný počet banů, který ty tu naznačuješ. V tuto chvíli je na Skimu 93 lidí, za den se jich unikátně prostřídá mnohem mnohem více, já si stále stojím za tím, že můj počet banů k dnešnímu dni stále zastupuje množinu zcela adekvátních čísel.

Tento tvůj příšpěvek, jehož obsah absolutně postrádá hlavu a patu, si stěžuje na spoustu věcí. Mě samozřejmě zaráží tvé stanovisko, že banujeme, protože máme špatnou náladu. Takže to, že ty neumíš RPit a i po spoustě trestů neprojevuješ sebemenší náznak pokusu o nápravu, to s tím nemá nic společného, že? Jo, hodíme to na adminy, od toho tady jsou, oni tu jsou přeci od toho, aby hráčům škodili a aby si na nich vylili veškerou zlost, kterou během dne nastřádají. Máloco mi dokáže znechutit svou přítomnost na tomto portále tak, jako to dokáží hráči, kteří zastávají a prezentují přesně takové názory.

Ale ty si aktuálně neuvědomuješ, že i toto je dvousečná zbraň. Namísto docenění snahy a práce jednotlivců ve zdejším AT prostě plácneš na fórum tohle a nakonec očekáváš, že nasadí úsměv a začnou ignorovat tvá porušení pravidel a začnou si víc všímat ostatních, mnohdy méně problémových hráčů. Takhle to ale nefunguje.

Dále nevím, jestli narážíš v neřešení reportů konkrétně na mě nebo na Pudi, rád bych ti však ujasnil, že oba už nějakou dobu přesahujeme přes deset tisíc vyřešených reportů a právě my dva jsme z dlouhodobého hlediska ti, kteří se to řešení snaží i nadále nějak držet. Ale děkujeme za pěkný feedback, je to velice motivující a rozhodně mám chuť po přečtení tohohle celého vyřešit 90 reportů v řadě. 😊

Pokud se nedokážeš smířit s tím, že tvá postava může dostat CK a přijít tím o veškerý majetek, který nabyla jak IC, tak třeba i OOC cestou (nakupování modulů, polepů...), měl by ses sakra zamyslet jednak nad tím, jak se v IC světě chováš, a jednak a především nad tím, do čeho investuješ své finance. Není nutno investovat reálné peníze do Skima, abys zde mohl hrát, navíc znáš veškeré podmínky portálu a víš tedy, jak je to s nakoupenými předměty.

Tvůj výlev kolem policie nemohu brát coby její hlavní správće absolutně relevantně, protože jsi opět toxický a opět to ničím nepodkládáš. Pokud někdo něco porušil, máš to nahlásit, ne si stěžovat na to, jak porušují pravidla a nikdo s tím nic nedělá. Pokud ti někdo nebere report, máš fórum, a pakliže se na fóru projevíš jako člověk a ne tak, jak se projevuješ teď, nevidím problém v tom ti s problémem pomoct.

"pak miluju že admin by měl řesit od toho je admin ne ale to je pak jedno že když pak jsou skoro den na skimu bez služby" - to jsem bohužel nedokázal doteď rozluštit, nemám se k tomu jak vyjádřit.


TLDR; Jsem opravdu nerad, že je jméno mé i mých kolegů veřejně ponižováno hráčem, který za pár měsíců působnosti nasbíral tolik dlouhých trestů a nevzal si z nich žádné poučení. Co mě mrzí ještě víc, tak je svádění této viny primárně na mě a na Puding, kteří se dle mého názoru snažíme této komunitě vycházet co nejvíc vstříc, byť ne vždy zrovna tak, jak si každý představuje. Ale upřímně nevím, jestli má smysl v tom nějak pokračovat, pokud i po víc jak dvou letech zastává komunita přesně takové názory, jaké zde prezentuje autor.

Pospolu s warnem za nevhodné vyjadřování se loučí ten nejhorší z nejhorších:

<GA> Dzardys

Hwery

Hráč

22
8.9.2023 21:41

@rudaneka122 Ahoj jsem tvuj kámoš jo ale taktéž nechapu na co si stěžuješ v tvé stížnosti. Mě vždycky učili rodiče brát lidi s respektem a chapu @Dzardys  taktéž si myslím že to jakoby vedou tu komunitu a ty sprosta slova na vyspělejší lidi je docelu i na mě dost.  S pozdravem Hwery.

 

 

(( nechci dostat warn nadbytečné vyjadření jen tohle mě jakby i mrzi jako i za Adminy ))


Powered by LeoSight IFS
LT~94

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4553 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 17:57

MartasHyper

67Kč 4.5.2024 20:39

kendi

40Kč 4.5.2024 14:53

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024