Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představení se :O


Mersfitz

Hráč

12
9.9.2023 13:18

Zdravím Vás, komunito chtěl bych se Vám představit, nebo spíše se znovu ukázat? Těžko říct. Někteří mě znáte již z RP pod tímto nickem ("honzajelegenda") a někteří mě znají pod starým nickem, ale neví to. Nebudu zabrouzdávat do úplných osobních věcí, pouze ty nezbytné a ty, které mi přijdou v rámci možnsotí --zajímavé?-- Dejte si popcorn, nebo něco, hlavně ať Vám je dobře u čtení tohohle textu :) 

Kdo vlastně jsem?
Jmenuju se Jakub a je mi 15 let. V téhle komunitě už nějakou dobu jsem, dříve pod jinou přezdívkou. Pod tou přezdívkou už nehraju z prostého důvodu, který je ale hodně směšný (a taky jsem ten účet smazal). Asi dva roky zpátky, kdy jsem ještě byl blbý děcko, co svět vidělo z dost omezenýho pohledu, jsem v této komunitě byl dost otravný. Mé tehdejší kidovské já se neobešlo bez toho, abych každou blbost, co jsem viděl v chatu, nenapsalo do donator chatu. Tohle už některým z Vás někoho připomíná, že ano? Jsem to já, mersfitz, ten kretého půlka komunity neměla ráda za to, jaký otravný debil to byl. Kromě toho, jsem udělal dost průserů už v té době, například na Leosight discord serveru jsem repostoval tzv. nazi edity, protože mi to připadalo strašně cool. Dnes už svět vidim z pohledu normálního člověka a tak vím, že to dělat byla opravdová, promiňte za to slovo, píčovina. Samozřejmě, že se to neobešlo bez trestu a na discordu jsem dostal ban, myslím, že byl od Dzardyse, a asi to byla i perma. Já to úplně chápu, to co jsem udělal, bylo málem skoro i trestné. Avšak za mé, dá-li se to tak říct, hříchy, co jsem udělal, bych se Vám chtěl omluvit, rád bych, kdybyste mě brali jako lepšího člověka, co už takové věci nedělá.
Co poslouchám za hudbu?
Můj music taste je, dovolím si říct, dost atypický. Poslouchám zejména ruský post-punk, rock a reggae. Mojí nejoblíbenější kapelou je ruská kapela Кино [Kino], což je postpunková rocková kapela, nejvíce aktivní v letech 1980-90. Viktor Coj žije! Tuhle větu jistě nikdo z Vás nechápe, dovolím si vám jí vysvětlit. Viktor Coj byl člen již zmíněné kapely a byl považován za průkopníka rocku v Sovětském svazu. Dodnes je považován za jednoho z nejlepších, ne-li nejlepšího ruského ruského rockového skladatele. Kvůli tomu, jak skvělý a oblíbený byl se dodnes říká hláška ,,Coj Žije!". Ano, žije v srdcích všech věrných fanoušků kapely Кино. Bohužel tragicky zemřel při nehodě, někdo však mluví o tom, že byl cíleně zavražděn (Jeho některé názory podle některých byly protirežimní). Z těch postpunkových kapel poslouchám i Молчат Дома [Molčat Doma], tahle kapela je taková ta klasická "doomer hudba". Jiste jste si všimli, že mám rád ruskou hudbu, já jí nemám rád, já jí vysloveně miluji. Nezastávám se režimu v Rusku, ale ruská hudba je neskutečný banger. Někdy taky poslouchám i reggae a to zejména Boba Marleyho.
Co hraju za hry?
Mojí nejoblíbenější hrou býval Euro Truck SImulator 2, do kterého jsem dal takové šílené peníze, že se divím, že ještě mám kde bydlet. Dnes už mě ta hra ale tolik nebaví. Spíše mám rád střílečky, jako je Counter Strike 1.6 a Counter Strike: Source. Hrával jsem i Global Offensive, ale to už mi dnes počítač neutahává a ani mě to nebaví - tu hru hraje na komunitních serverech strašně moc toxických lidí. V Counter Strike 1.6 mám rád hodně jailbreaky, ty jsou skvělý. Dále také hraji Spaceflight simulator, Kerbal Space Program, Universe Sandbox a občas si zahraju nějaký z dílů operace flashpoint (to se bude líbit Killerovi :D).
Co mě baví?
Baví mě věda, chemie, fyzika a astronomie. Jsem velký nadšenec pro vědu, no. :D O chemii se zajímám společně s astronomií hodně. Nevím sám, proč mě věda tak strašně baví, prostě tomu tak je. Baví mě i military a zbraně, tudíž samozřejmě hraju airsoft. Hraju i videohry (obviously). Rozumím geografii, zejména geopolitice, docela i dějepis a o politiku se zajímám občas také.

Dočetl si to až sem? Tak to jsi frajer, díky za přečtení a měj se krásně :)
(tady máte ukázku hudby od КИНО: https://www.youtube.com/watch?v=iOvYGQtFBNM&list=RDQFlQKn3JC78&index=19 )

 

Powered by LeoSight IFS
LT~15