Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stanovisko k cheaterům


10.9.2023 16:53, naposledy upraveno 10.9.2023 16:58 uživatelem Rataj

MTA bohužel po dlouhých letech ztratilo náskok před cheatery a od začátku tohoto roku je možné na MTA cheatovat, což v posledních měsících zaznamenáváme i na našem serveru.

Hacky, které se v komunitách šíří jsme analyzovali a zjistili, že mimo jiné mnoho z nich obsahuje malware a keylogger. Můžeme se tedy alespoň pobavit nad tím, že osobní údaje (a soubory z disku počítače) záškodníků jsou zneužity zahraničními scammery a dostihne je tak určitá forma karmy.

Důležité pro vás však je to, jak se k cheatování a cheaterům stavíme my.

Odpověď je prostá, máme pro to naprosto nulovou toleranci.

Dnes jsem udělil 15 globálních banů na celý portál (většinově multi-acc stejných lidí) všem, které jsme přistihli cheatovat na našem serveru.

Použití cheatů, hacků a jiných úprav herního klienta považujeme za jedno z absolutně nejvážnějších porušení našich pravidel a trestáme jej výhradně banem na celý portál bez jakékoliv možnosti unbanu.

Proto jsem také rozhodl, že těmto cheaterům bude nejenom udělen ban do hry, ale i na celý náš virtuální prostor, jejich herní majetek bude zcela vymazán, návrat jim nikdy nebude umožněn. Totéž potká každého, kdo bude na našem serveru cheatovat v budoucnu.

Jestliže budou konkrétní osoby trvale poškozovat náš server cheatováním a tím ohrožovat mé podnikání, provedeme i potřebné právní kroky, aby napáchanou škodu museli proplatit. Jejich identita je nám známá.

Samozřejmě pracuji na nové verzi anticheatu a obecně rozšíření různých ochran proti cheatům, opatření proti obcházení banů a podobně. Mějte na paměti, že vývoj takových systémů není jednoduchý a zabere to nějaký čas a úsilí. Zneškodnění cheaterů je pro nás však velmi důležité a rozhodně se tím budu aktivně zabývat.

JardaParek

Hráč

5
21.9.2023 11:52

Ne cheatujte není to správný

 


Powered by LeoSight IFS
LT~86